Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BRAŠNO OD PROSA
BEZ GLUTENA 500g

BRAŠNO OD PROSA
BEZ GLUTENA 500g

BRAŠNO OD PROSA <br>BEZ GLUTENA 500g

Facebook

CENA: 185.00 din

Brašno od prosa 500g (bez glutena)  Jača bubrege, slezinu i pankreas, sprečava rast i razvoj bakterija. Fungicid je. Pomaže kod prevencije pobačaja. Pogodno za upotrebu u ishrani ljudi koji pate od celijakije. Smanjuje rast bakterija u ustima. Najbolja je žitarica protiv prekomernog rasta kandide  (Candida albicans). Dobro je za dijareju (tostirati proso pre kuvanja), protiv povraćanja (supa od prosa), za probleme sa varenjem i dijabet. 

Proso je žitarica bogata vitaminima B kompleksa, posebno nijacinom, B17, B6, folnom kiselinom, zatim sadrzi kalcijum, gvoždje, natrijum, magnezijum i cink. Proso ne sadrži gluten. Ima visok procenat aminokiselina. Ljudima koji imaju problema sa tiroidnom žlezdom ne preporučuje se velika konzumacija prosa, jer ono sadrži inhibitore tiroidne peroksidaze.

Sastav: mleveno zrno prosa

Proso se može koristiti u pripremi slanih i slatkih jela. Brašno od prosa može da se doda pecivima, hlebu i poslasticama, a može se koristiti u samostalno.

Tagovi

prirodno brasno stomak varenje urinarni trakt

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS