Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ CEJLONSKI
CIMET 150g

CEJLONSKI
CIMET 150g

CEJLONSKI <br> CIMET 150g

Facebook

CENA: 1,330.00 din

Cejlonski cimet prirodni je izvor E vitamina, minerala i vlakana. Sadrži kalcijum, kalijum, magnezijum, gvožđe, mangan, cink i bakar. Bogata, a u isto vreme blaga aroma Cejlonskog cimeta oplemeniće ukus vaših toplih napitaka i slatkiša. Koristi se širom sveta, a posebno u Ajurvedskoj medicini, zahvaljujući obilju hranjivih vrednosti. Cimet ima svojstva da greje i pozitivno utiče na raspoloženje, pa je nezamenjiv tokom hladnih i vlažnih dana.

Bogat je antioksidansima koji su nezamenljivi borci u borbi protiv infekcija, glavobolje, dijabetesa i opšte slabosti organizma, a pri tom je izuzetno ukusan i pruža bogatu aromu!  Naučna istraživanja potvrđuju da cimet deluje pozitivno kod dijabetesa, gastritisa, bakterijskih infekcija i drugih bolesti. Na Istoku se med i cimet smatraju darom prirode i koristi se za lečenje mnogih bolesti i psihičkih stanja. Njegova svojstva su brojna: poboljšava aktivnost mozga ublažava reumatske bolove reguliše nivo šećera u krvi pomaže u mršavljenju pomaže kod upala i infekcija ublažava probavne smetnje smanjuje količinu lošeg holesterola uklanja gljivične infekcije ublažava menstrualne tegobe pozitivno deluje na raspoloženje U svetu se najviše ceni cejlonski cimet sa Madagaskara, a nakon njega i onaj sa Cejlona i sa Sejšela.

Sastav: Cejlonski cimet u prahu iz organske proizvodnje Zemlja porekla: Madagaskar

Za regulaciju šećera u krvi preporuka je da se koristi pola kašičice cejlonskog cimeta na dan. Bogata, a u isto vreme blaga aroma Cejlonskog cimeta oplemeniće ukus vaših toplih napitaka i slatkiša, a može se dodavati i u kaše i muslije da vas osnaži i oraspoloži od ranog jutra.

Tagovi

so zacini pikantni dodaci organsko ulje sirce i zacini zacini i pikantni dodaci

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS