Crveno sočivo je ukusna namirnica koja se lepo kombinuje sa povrćem i žitaricama i najbrže priprema od svih mahunarki. Prirodni je izvor belančevina, dijetetskih vlakana, minerala i vitamina. Lako se vari, ali osobama sa osetljivim organima za varenje preporučuje se pasirano sočivo kuvano sa začinima (nana, majoran, lovor, kari, kim). Sadrži kompleksne ugljene hidrate i dijetetska vlakna, što utiče na poboljšanje varenja i cirkulacije, a blagotovorno deluje i na nervni sistem.
Sastava: 100% sočivo crveno sitno iz organske proizvodnje
Kuva se kao zeleno sočivo, s tim što je potrebno mnogo manje vremena i nije neophodno potapati ga u vodu unapred. U kuvanom jelu odlično se kombinuje sa žitaricama kao što je ječam i sa korenastim povrćem.
Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022
PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS