Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ GOJI BOBICE
100g ORGANSKE

GOJI BOBICE
100g ORGANSKE

GOJI BOBICE <BR>100g ORGANSKE

Facebook

CENA: 1,060.00 din

Goji (gođi) bobice su zapravo voće koje vodi poreklo iz Kine, Mongolije i sa Himalaja. U kineskoj medicini se koriste već više od 6 vekova. U sebi sadrže mnoštvo minerala i drugih hranjivih sastojaka te ih to čini fantastičnim dodatkom u ishrani savremenog čoveka, sportista i dece u razvoju.

Veruje se da goji bobice imaju izuzetno blagotvorno dejstvo na zdravlje čoveka. 1. Jačaju imuni sistem 2. Bore se protiv slobodnih radikala koji uzrokuju rak 3. Čine kožu zdravom i lepom 4. Štite vid 5. Smanjuju nivo šećera u krvi i štite od dijabetesa 6. Odlične su za zdravo mršavljenje 7. Štite jetru 8. Povećavaju potenciju i plodnost kod muškaraca 9. Podižu nivo energije i opšte raspoloženje Osim toga, prema naučnim istraživanjima povećavaju nivo energijе, sportske performanse, kvalitet spavanja, lakoću buđenja, usredsređenost na aktivnosti, mentalnu oštrinu, smirenost i osećaj zdravlja, zadovoljstva i sreće, uz značajno smanjenje umora i stresa.

Sastav: 100% organske goji bobice

Goji bobice mogu da se grickaju sušene ili da se rehidriraju u malo vode. Mogu da se dodaju u kaše, musli i šejkove gde biste i inače stavili voće. Preporučeni dnevni unos: 20 g.

Tagovi

organska superhrana i dodaci ishrani superhrana proizvodi za muskarce

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS