Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ H CLAY MASKA GLINA
KOSA i KOŽA - Shenemil

H CLAY MASKA GLINA
KOSA i KOŽA - Shenemil

H CLAY MASKA GLINA <br> KOSA i KOŽA - Shenemil

Facebook

CENA: 635.00 din

Maska za negu kose i kože glave H CLAY MASK je prirodna maska na bazi gline koja neguje, jača i vraća sjaj kosi. Efikasno obnavlja koren kose, uklanja nečistoće i suzbija seboreju i perut. Glina je sredstvo koje su sve civilizacije koristile za negu kose. Svojim jonoizmenjivačkim i adsorpcionim dejstvom ona vezuje i odstranjuje toksine, kako iz površinskog tako i iz potkožnog dela dlake.

Pod mikroskopom, kosa ima izgled kupa naslaganih/ugradjenih jedna u drugu. Dakle, ima veliku površinu, i tako skuplja sve otrove ne samo iz organizma, već i iz spoljašnje sredine. Kako je kosa glavni akumulator svih toksičnih metala i mikotoksina (što se može utvrditi analizom pepela dlake), potrebna joj je i adekvatnanega i pravilna ishrana. Glina je sredstvo koje su sve civilizacije koristile za negu kose. Svojim jonoizmenjivačkim i adsorpcionim dejstvom ona vezuje i odstranjuje toksine, kako iz površinskog tako i iz potkožnog dela dlake. NAPOMENE: Ovaj proizvod je vrlo efikasan kod problema sa peruti i seborejom. Da bi se pokazali pravi efekti gline, potreban je bar tromesečni tretman. Glina koja se pije i aktivni ugalj (carbo medicinalis-animalis) su poznati prirodni adsorbenti i jonoizmenjivači, koji vezuju otrove u crevnoj flori i ne dozvoljavaju im da se izlučuju preko krvnih sudova kože. Zato u fazi tretmana kose, odnosno kože glave, treba uporedo piti glinu u prahu Detox.

Sastav: voda (water), glina(clay), askorbinska kiselina (ascorbic acid), ksantan guma (xanthan gum), natrijum bikarbonat (sodium bicarbonate), uljni ekstrakt hajdučke trave (yarrow oil extract), ekstrakt kestena (horse-chestnut seed extract), tamjana (frankincense extract), šipurka (rosehip extract), nane (mint extract), majčine dušice (thyme extract), natrijum salicilat (sodium salicylate), miris (parfum).

H CLAY MASK utrljavati u kožu glave blagim masiranjem, i ostaviti da odstoji 1–2 sata (može i duže). Sa tako utrljanom i zasušenom glinom može se i prespavati, i tek sutradan oprati kosa. Ako imate dugu kosu, potrebno je boraviti u toplijoj prostoriji, dok se glina ne zasuši. Ako se radi o alopeciji ili o problemima na pojedinim mestima kože glave, tada se mogu mazati samo ta mesta. Poželjno je glinu držati što duže (u toku noći). ISPIRANJE: Nakon nošenja maske nakvasiti dobro kosu toplom vodom. Tako nakvašena kosa treba da odstoji nekoliko minuta kako bi zasušena glina ponovo postala gel, a tek potom dodati šampon i isprati (po potrebi, može se obaviti još jedno šamponiranje). Posle ispiranja kose, na granici kosmatog dela i lica može se primetiti i crvenilo, koje zavisi od pigmentacije i traje do 30 minuta. Ono je normalna posledica dejstva gline. U fazi zasušivanja glina deluje na površinski deo kože, blago ga zateže, čime omogućava prodor aktivnih komponenti ulja u koren dlake. U zasušenom obliku, glina mehanički izvlači koren dlake naviše, ujedno vršeći prirodno masiranje kose, te je u zasušenom obliku treba nositi što duže. Takodje, glina rastvara nečistoće sa kože i izvlači iz znojnih žlezda sve toksične supstance.

Tagovi

zdravlje zuba i kose proizvodi za zene

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS