Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ HELJDIN NAPITAK
U PRAHU Zajic 400g

HELJDIN NAPITAK
U PRAHU Zajic 400g

HELJDIN NAPITAK <br>U PRAHU Zajic 400g

Facebook

CENA: 615.00 din

Zajic, heljdin napitak ima visoku hranljivu vrednost i lako se vari. Ima izvanredan ukus i aromu. Ovaj napitak osvežava i sa njim se može pripremi puding, musli, sos, milk šejk ili kafa.

Heljdin napitak u prahu ZAJÍC se pravi mlevenjem očišćene heljde, koja je neophodan deo racionalne ishrane. Heljda je vrlo hranljiva i dijetetski vredna žitarica s povoljnim sastavom za ljudsku ishranu. Heljdin napitak se pravi od čistih biljnih proizvoda, ne sadrži holesterol, laktozu i prirodno je bez glutena. Heljdu možemo nazvati još i moćnom biljkom koja je nepresušan izvor vitamina. U sebi objedinjuje vitamine B1, B2, B3, B5 i B6, ali i vitamin P koji ima bitnu ulogu pri snižavanju krvnog pritiska. Njima se pridružuju i oligoelementi kao što su magnezijum, gvoždje, cink, kalcijum, koji daju energiju kako telu, naročito ako se bavite nekim sportom, tako i umu. Heljda je žitarica koju ljudski organizam najbrže apsorbuje. Izuzetno je prijatnog i jedinstvenog ukusa.

Sastav: kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, brašno od heljde 7%, zasladjivač maltitol, regulator kiselosti: kalijum-fosfat, emulgator E471, natrijum-kazeinat, sredstvo protiv stvrdnjavanja: silicijum dioksid, so, stabilizator-karagenan, aroma, boja-karoten. Alergen info: Proizvod sadrži natrijum-kazeinat. Može da sadrži sojine proteine u tragovima.

Priprema ZAJÍC napitaka u prahu je brza i jednostavna. Pomeša se 25 gr (2 velike kašike) napitka sa 250 ml vruće vode. Preporučuje se i kao prehrambeni dodatak za osobe s povećanom fizičkom aktivnošću, za sportiste, kao i osobe s kardiovaskularnim oboljenjima, zbog visokog sadržaja korisih sastojaka.

Tagovi

biljno mleko biljna mleka zdravi napici i biljni dodaci

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS