Organska Mount Hagen espreso instant kafa poseduje organski sertifikat i sertifikat fer trgovine. Proizvedena je od biljaka koje su gajene na velikim visinama u svom prirodnom okruženju, čime se doprinosi očuvanju prirodnih ekosistema.
Zašto preći na organski instant espreso?
Ne sadrži gluten ni aditive
Mount Hagen instant espreso je bez glutena i laktoze. Ne sadrži ništa drugo osim 100% organske kafe. Bez aditiva i dodatih aroma.
Najkvalitetnija zrna kafe na svetu
Mount Hagen instant espresso kafa je napravljena od zrna kafe iz Papue Nove Gvineje, koja spada u najbolje regione za gajenje kafe u svetu.
Tradicionalni način proizvodnje
Zelena zrna arabike I klase se pažljivo biraju, beru i suše. Svakom koraku proizvodnje se posvećuje posebna pažnja.
Fer uslovi
Instant espresso kafa dolazi sa plantaža na kojima radnici imaju odlične uslove, a proizvođač deo profita ulaže u lokalne zajednice (Fairtrade).
Sastav: 100% organska instant espresso kafa
Zemlja porekla: Papua Nova Gvineja
1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode (ali ne kipućom vodom). Dodati mleko i zaslađivač po želji. Čuvajte teglu na suvom mestu i dobro je zatvorite nakon svakog korišćenja.
Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022
PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS