Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ KAJENSKA PAPRIKA
MLEVENA 500g

KAJENSKA PAPRIKA
MLEVENA 500g

KAJENSKA PAPRIKA <br>MLEVENA 500g

Facebook

CENA: 720.00 din

Kajenska paprika, pakovanje od 500g Kajenska paprika je jedna od najcenjenih čili paprika na svetu. Odlikuje se veoma bogatom aromom i punoćom ukusa i na mnoge načine utiče povoljno na zdravlje. Njena ljutina nakon nekog vremena lagano greje celo telo. Iz tog razloga je u tropskim krajevima sveta koriste za regulaciju telesne temperature.

Zahvaljujući bogatoj aromi, vrlo je zahvalna za kuvanje. Primena joj je široka: za gulaše, paprikaše, čorbe, soseve, umake, sva kuvana jela… Koristi se i kao dodatak u Nera dijeti i sličnim dijetama za mršavljenje i detoksikaciju. Kajenska paprika je ljuća od obične paprike.  Prirodna svojstva kajen paprike: otvara apetit, pomaže varenju, štiti od kardiovaskularnih i gastrointestinalnih bolesti, smanjuje loš holesterol. Jača sitne krvne sudove i održava njihovu elastičnost. Kapsaicin smanjuje glavobolju u predelu slepoočnica i očiju. Preterana upotreba može da izazove gastroenteritis i da ošteti jetru.

Sastav: Kajenska paprika

Zahvaljujući bogatoj aromi, vrlo je zahvalna za kuvanje. Primena joj je široka: za gulaše, paprikaše, čorbe, soseve, umake, sva kuvana jela… Koristi se i kao dodatak u Nera dijeti i sličnim dijetama za mršavljenje i detoksikaciju. Preterana upotreba može da izazove gastroenteritis i da ošteti jetru.

Tagovi

so zacini pikantni dodaci lekovito bilje cajevi i zacini zacini i pikantni dodaci

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS