Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ KANA INDIJSKA
HENA 100g

KANA INDIJSKA
HENA 100g

KANA INDIJSKA <br> HENA 100g

Facebook

CENA: 595.00 din

Čista indijska kana vrhunskog kvaliteta 100g Kana prirodno boji i neguje kosu Lišće kane (hene) se tradicionalno koristi kao potpuno prirodno i neškodljivo sredstvo za bojenje kose. Ajurvedski tekstovi preporučuju kanu kao bezopasno, a delotvorno, kozmetičko sredstvo za kondicioniranje, jačanje i obnavljanje kose.

Zašto baš kana? 100% prirodna, 100% bezopasna Vekovima proverene dobrobiti Izvanredna boja za kosu, kožu, nokte, dlanove, stopala… Kako kana utiče na Vašu kosu? Prirodno učvršćuje i jača kosu Sprečava opadanje Vraća prirodni sjaj i gustinu Pokriva sede vlasi Uklanja perut Jača i hrani koren Čisti i hladi kožu Ajurvedski tekstovi preporučuju kanu kao bezopasno, a delotvorno sredstvo za kondicioniranje, jačanje i obnavljanje kose. Štaviše, ajur-veda preporučuje upotrebu kane i kod različitih kožnih bolesti, jer hladi i blaži, smiruje peckanje i svrab. Upotrebom kane kao boje za kosu, „hladi“ se glava i prejak temperament. Hena prirodno jača i učvršćuje kosu, hrani koren, poboljšava gustinu i sjaj, pokriva sede vlasi, uklanja perut i čisti skalp. I što je za današnje prilike veoma bitno – nema bilo kakvih štetnih pratećih posledica.

Sastav: 100% indijska kana

Potopite kanu u dovoljno vrele vode da se napravi gusta pasta (gustine kiselog mleka) i ostavite da odstoji 3 sata. Podelite kosu na 4 dela i na svaki od njih ravnomerno nanesite pastu, idući od korena prema vrhu vlasi. Ostavite da stoji jedan sat ako koristite henu kao kondicioner, a tri sata ako farbate kosu. Nakon toga dobro isperite kosu (bez šampona) i pažljivo se očešljajte.

Tagovi

zdravlje zuba i kose proizvodi za zene ajurvedski preparati i saplementi

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS