Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ KOMPLET OD GAVEZA
ZA ČUKLJEVE

KOMPLET OD GAVEZA
ZA ČUKLJEVE

KOMPLET OD GAVEZA <br> ZA ČUKLJEVE

Facebook

CENA: 1,720.00 din

Komplet za čukljeve se koristi za estetsko doterivanje čukljeva i stopala. Spravlja se na bazi alkohola, sa osušenim korenom gaveza (symphytum officinale), po posebnoj tradicionalnoj recepturi. U tragovima sadrži acetilsalicilnu kiselinu.

Ovaj preparat je pravo rešenje za vaše probleme sa čukljevima. Sačinjen je po tradicionalnoj recepturi na bazi biljke gavez. U dosadašnjoj praksi se pokazao kao najbolja alternativa drugim postupcima u tretiranju čukljeva. Preparat takodje, doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba. Palac se delimično vraća u čauru zgloba, a sastavljeni prsti se postepeno razdvajaju. Posle par tretmana nestaje bol, crvenilo i oteklina. Lakše se hoda, a nakon duže upotrebe čukljevi se i vizuelno smanjuju. Ovaj preparat je i uspešna preventiva pri samom nagoveštaju pojavljivanja čukljeva. Mnoge je ovaj preparat spasio od odlaska na operaciju. Komplet za čukljeve se koristi za estetsko doterivanje čukljeva i stopala.

Sastav Spravlja se na bazi alkohola, sa osušenim korenom gaveza (symphytum officinale), po posebnoj tradicionalnoj recepturi. U tragovima sadrži acetilsalicilnu kiselinu. Sastav: Auksin je najvažniji biljni hormon i on stimuliše stvaranje alantoina koji podstiče stvarane novih stanica i tkiva (koža, kosti, zglobovi, vezivna tkiva). Alantoin je najvažniji sastojak korena gaveza. To je supstanca koja stimulira proces razmjene materija u potkožnom tkivu i potiče stanični rast (proliferaciju). Rezultat toga je zaštita i epitelizacija kože. Alantoin takodje jako stimuliše rast stanica u kostima (lom kosti), stanicama vezivnog tkiva tetivama i ligamentima (sportske povrede). Od svih biljaka gavez sadrži najviše alantoina (1-2 %). Gavez sadrži: aminokiselina, minerale (kalcijum, kalijum, fosfor, željezo, magnezijum, sumpor, bakar, cink, selen i germanij), vitamine (vitamin A, C, kompleks vitamina B treba istaći vitamin kolin i B-12. Kolin je redak član kompleksa B vitamina. Poznati je lipotropik (pretvarač masti i kolesterola u emulzije). To je retka supstanca koja probija tzv. krvno-moždanu barijeru odlazeći direktno u moždane stanice da bi proizvela supstancu koja potpomaže pamćenje. Vitamin B-12 je izrazito životinjskog porijekla, važan za stvaranje crvenih krvnih zrnaca. U celom biljnom svijetu postoje samo dvije biljke koje sadrže B-12 a gavez je jedna od njih, alantoin – kojeg ima od 1-2 % u korenu, auksin, sluzi, triterpenoidi, tanini, ruzmarinska kiselina,steroidni saponini, inulini i pirolizidinski alkaloidi. Pirozlizidinski alkaloidi su pronadjeni u listu i cvetu gaveza. Oni imaju štetno delovanje na jetru pa zbog sigurnosti ne preporučujemo oralno uzimanje preparata na bazi lista ili cveta gaveza. Američka agencija FDA i nemačka komisija “E” su ocenile potpuno sigurno uzimanje gaveza u obliku krema, gelova, prašaka i tinktura preko kože (na bazi korena).

Ujutro i uveče premazati čukljeve, nožne prste i jastučiće na stopalima. Svaki put - pet do šest premazivanja. Osim toga, poželjno je sredinom dana tinkturom još dva puta premazati celo stopalo (tabane, gornji deo stopala, ahilovu tetivu i gležanj). Pre spavanja na čukljeve blago utrljavati mast od gaveza oko dvadesetak minuta, sve dok se mast sasvim ne utrlja. Pre upotrebe tinkturu promućkati.

Tagovi

nega lica i tela prirodni melemi ulja i tinkture kosti zglobovi misici

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS