Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MAGNEZIJUM HLORID
GEL 200ml

MAGNEZIJUM HLORID
GEL 200ml

MAGNEZIJUM HLORID <br> GEL 200ml

Facebook

CENA: 350.00 din

NAJBRŽI NAČIN DA SE NADOKNADI MAGNEZIJUM 

Magnezijum hlorid gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze.

Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok.

Magnezijum hlorid gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok. 

Magnezijum je neophodan je za normalan rad kardiovaskularnog i nervnog sistema kao i za više od 300 enzimskih reakcija i proizvodnju energije i električne ravnoteže u organizmu. Utiče na metabolizam ćelije kao transmembranski i unutarćelijski modulator električne aktivnosti  ćelije. Zato manjak magnezijuma ugrožava život ćelije. Smanjeni nivoi hormona mladosti takođe su u direktnoj vezi sa nedostatkom magnezijuma. 

Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi. Oralni unos magnezijuma je manje pogodan zbog njegovog laksativnog efekta. 

Najbezbedniji i najlakši način za unos magnezijuma je transdermalnim putem, odnosno apsorpcijom magnezijuma direktno kroz kožu na koju se gel nanosi. To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom, koji je ujedno i najprihvatljiviji za naše zdravlje. 

Svakodnevnim nanošenjem magnezijum hlorid gela na kožu, nivo magnezijuma može se obnoviti za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati i do godinu dana. 

Magnezijum hlorid: 

 • štiti od osteoporoze i reume 
 • poboljšava probavu 
 • otklanja menstrualne tegobe 
 • ublažava glavobolju 
 • štiti kardiovaskularni sistem 
 • podmlađuje organizam 
 • pomaže kod mršavljenja 
 • povećava energiju 
 • ublažava depresiju 
 • štiti od gripa i prehlade 
 • pomaže kod bolesti nervnog sistema 
 • ima antikancerogeno dejstvo

Sastav: 

Prirodni magnezijum hlorid
Glicerin biljnog porekla
Destilovana voda
Prirodni zgušnjivač

Promućkati pre upotrebe. Naneti nekoliko kapi gela na kožu, zglobove i bolna mesta i utrljati. Ne prekrivati odećom nekoliko minuta, dok koža ne upije gel. Veoma efikasan način za smanjenje stresa, brzo opuštanje i ublažavanje otoka u umornim nogama je potapanje stopala u toplu vodu u kojoj je razblažen magnezijum hlorid gel. 

Za potpunu relaksaciju preporučuje se kupka sa magnezijum hlorid gelom i eteričnim uljima. U slučaju napetosti, glavobolje i migrene, pažljivo utrljati gel na slepoočnice i vrat, vodeći računa da ne dođe u kontakt sa očima.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture magnezijum hlorid sprejevi nigari kosti zglobovi misici

Komentari i pitanja korisnika


Ljubiša, datum: 30.06.2023
Nabavio bih Vaš proizvod Magnezijum hlorid, gel, 200ml. Mogu li i kako sada da ga poručim i po kojoj ceni, Molim!
  Hema-Kheya-Neye
Poštovani Ljubiša, cena po kojoj možete da poručite Magnezijum hlorid gel preko našeg sajta je 290 dinara, s obzirom da je proizvod trenuntno na akciji. Na cenu se dodaje iznos za isporuku. Za Beograd i za Novi Sad isporuka je 300 din, a za ostale gradove se obračunava prema cenovniku Bex-a. Vaša, Hema-Kheya-Neye

Mladen, datum: 23.02.2023
Poručio bi magnezijum hlorid gel
  Hema-Kheya-Neye
Mladene, molimo vas da kliknete na zeleno dugme "NARUČITE" i sledite uputstva za poručivanje.

Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS