Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ NATRIJUM ASKORBAT
C VITAMIN 300g

NATRIJUM ASKORBAT
C VITAMIN 300g

NATRIJUM ASKORBAT <br> C VITAMIN 300g

Facebook

CENA: 2,000.00 din

Posebno proizveden kao mineralizovana so askorbinske kiseline (askorbata, vitamina C), natrijum askorbat je fini prah, antioksidant i selektivni citotoksin, esencijalni nutrijent, nezamenljiv za naš opstanak i razvoj.

On učestvuje u zarastanju rana ali i u stvaranju i zameni tkiva - hrskavice - kože - mišića - naših tkiva koja se najbrže troše i menjaju - krvnih sudova - zuba - kostiju Možemo ga stoga uzimati ako osećamo zamor, ako se fizički trošimo na poslu, ako se bavimo sportom i tako dalje. On pomaže telu u iskorišćavanju gvoždja – ćelijskom disanju. On je antioksidant koji štiti ćelije tela od oštećenja i vrlo je važan za očuvanje imunog sistema. U nekim **) laboratorijskim istraživanjima utvrdjena je njegova selektivna citotoksičnost – ubijanje ćelija raka, naročito melanoma. U imuno-ćelijama ovaj vitamin nalazi se u mnogo većim količinama u odnosu na ostatak organizma. U slučaju bolesti, naše imuno-ćelije ga vrlo brzo troše, pa se mora nadoknadjivati. A posebno kad je u finom prahu ovaj životno važan, esencijalni vitamin se bolje rastvara i bolje iskorišćava.

Ovaj dragoceni vitamin ovde vam nudimo kao NATRIJUM ASKORBAT, kao mineralizovanu so askorbinske kiseline, kao jedinjenje sa hemijskim osobinama soli čija je pH vrednost vrlo blizu neutralnim pH vrednostima, ni kiselim ni baznim.

1 kafenu kašičicu rastvoriti u pola decilitra vode, promešati dok se ne rastvori potpuno i popiti. Po potrebi kod akutnih stanja može se uzimati 2-3 puta na dan.

Tagovi

vitamini i proteini dodaci ishrani razni

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS