Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ PAKET ZA ČIŠĆENjE
ORGANIZMA OKP

PAKET ZA ČIŠĆENjE
ORGANIZMA OKP

PAKET ZA ČIŠĆENjE <br> ORGANIZMA OKP

Facebook

CENA: 3,770.00 din

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark pripremljen je OKP biljni paket za čišćenje organizma, u svetu poznat kao ANTIPARAZITNI PROGRAM.

OKP paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.

OKP paket obezbeđuje normalnu i zdravu digestivnu funkciju, što je od presudne važnosti za jak imunitet. Čišćenje organizma se preporučuje na svaka četiri meseca.

Čisti organizam od toksina, parazita, gljivica i bakterija. Znaci koji svedoče da Vam je neophodno čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u ledjima, glavobolja itd.

Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti. OKP paket doprinosi boljoj probavi, a dobra probava presudna je za optimalno stanje organizma. Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja OKP paketa. 

Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste, prvo što bi trebalo je da OČISTITE ORGANIZAM i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da Vas zaštiti od mnogih bolesti. Naime, kada je imunitet jak, vaš organizam je jak. Čak i da se dobro osećate, čišćenjem organizma održavajte svoje zdravlje, jer PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA.

OKP paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.

Naime, toksini se nagomilavaju polako i neprimetno, a kad se razbolimo tada je već prilično kasno. Jetra je „hemijska laboratorija" i centralni organ za razmenu materija. Kada je opterećena toksinima, jetra se ne može izboriti sa tolikom količinom otrova, pa se prelivaju u krvotok.

Creva su veoma važna za odbranu organizma. Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet celog organizma, gde broj parazita, gljivica i bakterija naglo raste.

Sastav OKP paketa: američki crni orah (kapsule), pelin (kapsule) i karanfilić (kapsule).

Crni orah i pelin ubijaju odrasle parazite i one u razvojnom stadijumu, a karanfilić ubija jajašca parazita.

Svaki biljni proizvod iz ovog paketa može se pojedinačno koristiti kod:

  • Karanfilić 500mg kapsule: koristi se kod tegoba sa varenjem, pročišćava krv i za bolju cirkulaciju.
  • Crni orah 250mg kapsule: koristi se kod poremećaja periferne venske cirkulacije.
  • Pelin 270mg kapsule: primenjuje se kod privremenog gubitka apetita, kod blagih gastrointestinalnih
    tegoba i problema sa varenjem.

Odrasli:

  • 1-2 kapsule dnevno preparata "Crni orah"
  • 1-5 kapsula dnevno preparata "Pelin" 
  • 1-3 kapsule dnevno preparata "Karanfilić" 

prema tabeli koja je priložena u paketu..

Čišćenje organizma se preporučuje na svaka četiri meseca.

Paket se ne preporučuje deci, trudnicama, dojiljama, osobama sa opstrukcijom žučnih puteva, upalom žučne kese, bolestima jetre i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.


Tagovi

dodaci ishrani razni stomak varenje urinarni trakt proizvodi za ciscenje i detoksikaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS