Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ SENČA ČAJ
ZELENI ORGANSKI

SENČA ČAJ
ZELENI ORGANSKI

SENČA ČAJ <br> ZELENI ORGANSKI

Facebook

CENA: 450.00 din

Pažljivo odabrana mešavina dve vrste senča čaja. Organski gajen čaj iz jugoistočne Kine pripremljen na tradicionalan japanski način da bi se bolje i duže očuvala boja i ukus čaja.

Bogat antioksidantima, čaj smaragdno zelene boje, sveže arome i umereno slatkastog ukusa. Senča čaj poseduje snažno antioksidaciono dejstvo (uništava slobodne radikale koji prouzrokuju starenje i propadanje organizma), snižava holesterol i trigliceride. 24 kesice najfinijeg čaja.

Sastav: sencha organski zeleni čaj

način pripreme: kesicu čaja preliti vrućom ali ne kipućom vodom (do 80°C) ostaviti poklopljeno 2-3 minuta izvaditi kesicu i poslužiti čaj dok je topao ili rashladjen, kao ledeni čaj Japanska ceremonija čaja dostigla je nivo vrhunske umetnosti i u ogromnoj meri doprinosi ukusu i kvalitetu napitka. U sud se ulije hladna voda koja se zatim greje na vatri. Potrebno je voditi računa da voda ne predje temperaturu od 80°C, da se ne bi izgubila lekovita svojstva čaja. Čaj se prelije ovako ugrejanom vodom i ostavi da odleži 2-3 minuta i kesica se izvadi. Kada se ohladi, senča čaj postaje gorak. Pije se topao, bez šećera i mleka. S obzirom da Senča čaj sadrži veću količinu kofeina, obično se pije iz manjih šoljica i ne koristi se da bi se utolila žedj.

Tagovi

makrobiotika razno ostali organski proizvodi lekovito bilje cajevi i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS