(0) (0)

ǀ TRI KURKUMIN 100 kapsula

TRI KURKUMIN 100 kapsula

TRI KURKUMIN 100 kapsula

Facebook

CENA: 1,500.00 din.

TRI KURKUMIN kapsule načinjene su od ekstrakta korena kurkume sa koncentracijom kurkuminoida od minimalno 95% kurkumina, zatim ekstrakt smole tamjana sa minimalno 65% takozvane bosvelične kiseline (Boswellia Sacra terpen) i ulje crnog bibera (jedno od esencijalnih ulja). Aktivni sastojci kurkume - kurkumin, tamjana - Boswellia Sacra i crnog bibera (ulje) deluju antiflamatorno i antioksidativno. Proizvod olakšava tegobe kod upalnih stanja i povoljno deluje na opšte stanje organizma. Preporučuje se primena proizvoda kod artritisa, inflamatornih bolesti creva (Crohn-ova bolest i ulcerozni kolitis, kod kolagenoznog kolitisa i astme).

Zdravstvene prednosti kurkume su dobro poznate. Lekoviti kurkumin se u kurkumi nalazi u malom procentu, 3% od težine kurkume, tako da bi trebalo uzimati mnogo više kurkume u ishrani, a to mnogima ne prija. Pored toga, da bi došao u krvotok, potrebno je uzimati ga sa masnom hranom i biberom, koji znatno poboljšava apsorbciju (2000%). U kapsulama trikurkumina se osim kurkumina nalaze i biber i ekstrakt tamjana, koji umnogostručuju njegovo blagotvorno dejstvo i olakšavaju apsorpciju.   Tri kurkumin kapsule, kada se uzimaju redovno, smanjuju upalne procese u organizmu i ublažavaju bol bez neželjenih efekata. Preporučuju se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su nastali usled artritisa ili reumatski. Zajedničko dejstvo kurkumina i bosvelične kiseline iz tamjana čini da se ubrzo oseti olakšanje.   Kod depresije, problema sa koncentracijom i zaboravnosti kurkumim takođe može da pomogne.  Podiže i raspoloženje, jer se podižu nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. Molekuli prolaze preko krvnih sudova u mozak, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese.   Uzimanje Tri kurkumina pomaže i radu creva, jer smanjuje upalne procese, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti, a olakšava se i varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer smanjuje sekreciju, deluje kao blagi je ekspektorans, antimikrobno i analgetski.   Zahvaljujući velikoj antioksidativnoj sposobnosti Tri kurkumina, smanjuje se broj slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogih oboljenja. Ova kombinacija čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola i čini da se osećate svežije i da ste manje podložni stresu.

Sastojci: ekstrakt korena kurkume sa koncentracijom kurkuminoida od minimalno 95% kurkumina ekstrakt smole tamjana sa minimalno 65% takozvane bosvelične kiseline eterično ulje crnog bibera

Način primene: Odrasli jedna kapsula 1-2 puta dnevno uz obrok, sa vodom. Proizvod nije namenjen deci ili mladima ispod 18 god starosti, trudnicama i dojiljama. Takođe, ni osobama na antikoagulantnoj terapiji, sa visokim pritiskom, opstrukcijom žučnih puteva i kamenjem u žuči. Osobe sa Gastroezofagealnom refluksnom bolesti (GERB), ili sa istorijom peptičkog ulkusa ili gastritisom kao i osobe koje boluju od tumora ili uzimaju druge lekove treba da se pre primene ovog preparata konsultuju sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neke od sastojaka proizvoda.

Tagovi

dodaci ishrani razni superhrana lekovito bilje i gljive

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS