Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ZEOLIT ZA PRANJE
VOĆA I POVRĆA 1kg

ZEOLIT ZA PRANJE
VOĆA I POVRĆA 1kg

ZEOLIT ZA PRANJE <br> VOĆA I POVRĆA 1kg

Facebook

CENA: 315.00 din

Proizvod je namenjen uklanjanju pesticida, teških metala i drugih toksina sa površine voća i povrća koje se koristi u ishrani. Zeolit osim toga suzbija virusne, bakterijske i gljivične infekcije.

Zeolit uklanja:


  • herbicide
  • insekticide
  • rodenticide
  • fungicide
  • olovo
  • živu
  • arsen
  • kadmijum i sl.

Zeolit je potpuno prirodan i bezbedan za ljudsku upotrebu. U pitanju je potpuno netoksičan mineral čija pravilna upotreba ne izaziva nikakve negativne efekte ni kontraindikacije u ljudskoj upotrebi. Koristi se u voćarstvu, povrtarstvu i vinogradarstvu.


Stručnjaci potvrđuju da zeolit usvaja u sebe teške metale i vezuje ih za sebe, tako da se smanjuje njihova apsorpcija od strane biljke.


Zeolit se može koristiti u za skladištenje hrane jer pozitivno utiče na mikroklimu skladištenih prostorija, snižavajući vlažnost vazduha i ublažavajući velike promene u temperaturi. On ukljanja sa površine biljke štetne hemikalije, pesticide i druga sredstva i apsorbuje fermente i druge materije koje u kombinaciji sa bakterijama ubrzavaju proces truljenja.

Sastav: prirodni zeolit klinoptilolit, 1kg

U 5 litara vode dodati punu supenu kašiku zeolita i promešati. U smešu staviti predhodno oprano voće, povrće ili druge delove biljke i ostaviti da odstoji 30 minuta. Pre upotrebe nije potrebno ispirati.

Na ovaj način može se oprati plod, seme, koren stabla, list ili cvet biljke.

Tagovi

filteri sprejevi zeolit prirodna medicina higijena kozmetika

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS