Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BALZAM
BAIDYANATH 10ml

BALZAM
BAIDYANATH 10ml

BALZAM <br> BAIDYANATH 10ml

Facebook

CENA: 465.00 din

PROTIV BOLA!

Ajurvedski prirodni biljni balzam od esencijalnih ulja za bolove u zglobovima, mišićima, reumu, glavobolju, udarce, grčeve, začepljenost pluća i sinusa, odbijanje insekata i komaraca.

Deluje brzo i snažno i nema loših pratećih pojava, 

Glavobolja? Sinusi? Bol u zglobovima, vratu, mišićima? Gde god da je bol – tu je Baidyanath balm!

  • Bolovi u zglobovima
  • Bolovi u mišićima (ukočenost)
  • Reuma
  • Glavobolja
  • Bolovi usled udarca (sportske povrede)
  • Grčevi u mišićima, probadanja
  • Začepljenost pluća i sinusa
  • Odbija insekte, naročito komarce (repelent) 

Bogat odabranim esencijalnim uljima: ova krema sadrži jedanaest esencijalnih ulja koja podstiču krvotok i uklanjaju bol i ukočenost. 

Utiče na uzrok, a ne na posledicu: dok lekovi protiv bolova deluju tako što umrtve živce odgovorne za bol, Baidyanath krema stimuliše rasejavanje i raspršivanje nakupljenih toksina (toksina koji utiču na živac i stvaraju bol). 

Deluje brzo i snažno: već posle nekoliko minuta, osetićete blago zagrevanje u predelu bolnog mesta, što je znak da su „trave“ počele da „rade svoj posao“. 

Nema loših pratećih pojava: dok najveći broj alopatskih lekova štetno deluje na bar jedan unutrašnji organ (najčešće jetru ili bubrege) dotle Baidyanath krema stvara povoljne prateće pojave. Pozitivne prateće pojave: eterična ulja isparavaju prilikom utrljavanja, što otvara i širi disajne puteve, pa više kiesonika dospeva u mozak i krvotok. Usled toga, osoba se oseća energičnije i svežije. 

Išijas, reuma, artritis, neuralgije: ova izuzetno mirisna, umirujuća i opuštajuća esencijalna ulja donose veliko olakšanje bolnim ili upaljenim zglobovima, mišićima, kostima… Zapušenost sinusa i pluća: namažite ugroženo područje i prekrijte toplom oblogom 

Kako deluje Baidyanath balm 

Indian Wintergreen (Gaultheria fragrantissima) ulje Izuzetno mirisno, opuštajuće i umirujuće ulje koje donosi veliko olakšanje bolnim i upaljenim zglobovima. Ovo je bogat prirodni izvor metil salicilata, koji lokalnom primenom podstiče krvotok i omogućava znatno olakšanje kod išijasa, neuralgija i reumatizma.

Eukaliptus (Eucalyptus globulus) ulje Ulje eukaliptusa snažno deluje protiv upala, grčeva, zapušenosti i mikroba. Zbog stimulativnog delovanja ovog esencijalnog ulja, eukaliptus se u Australiji zove „Drvo od groznice“ (Fever Tree). Ulje se naširoko koristi za inhalaciju i lokalnu primenu kod skoro svih vrsta disajnih poremećaja – kašlja, prehlade, upale grla, zapušenog nosa, astme, sinusitisa i sinusne glavoblje. Veoma je delotvorno i kod ljudi koji pate od lumbaga, grčeva, ukočenosti, neuralgija i reumatizma. Ono smanjuje vata i kapha došu, ne remeti pitu. 

Terpentin (Pinus longifolia) ulje Terpentin se dobija destilacijom borove smole. Inhalacija se najčešće koristi za širenje disajnih puteva, naročito donjih, jer pospešuje razlaganje i izbacivanje šlajma. Lokalna primena delotvorno podstiče krvotok. Borovo ulje jača imuni sistem, deluje kao anti-oksidant i blago opušta mišiće zbog antistresnog i blago sedativnog uticaja koji stvara. 

Cimet (Cinnamomum zeylanicum) ulje Cimet se kod nas naširoko koristi kao začin, ali malo je poznato da esencijalno ulje ove biljke ima zapanjujuća lekovita svojstva. Osim što snažno deluje protiv infekcija i bakterija, ulje cimeta ima i snažna protiv upalna dejstva. Zato se često lokalno primenjuje kod artritisa, prehlada i gripa. Ovo zagrevajuće i opuštajuće ulje izuzetno je korisno kod glavobolja izazvanih disajnim problemima, zapušenim sinusima i hladnoćom. 

Čajno drvo (Melaleuca leucadendra) ulje Ulje efikasno smiruje mišićno-koštane upale i bolove sa njima povezane, kada se namaže na bolno mesto. Izuzetno pomaže i kod glavobolje. Udisanje ovog ulja razlaže stvrdnutu sluz, pomaže iskašljavanje i čisti pluća. 

Limunova trava (Cymbopogon citratus) ulje Koristi se protiv depresije, bolova, groznice i infekcija, kao obavezan sastojak u aromaterapiji. Sadrži više aktivnih supstanci koje deluju i protiv iscrpljenosti i stresa, a ne samo protiv bolova. 

Karanfilić (Syzygium aromaticum) ulje Ulje dobijeno iz pupoljaka karanfilića snažno je prirodno sredstvo protiv bolova (analgetik). To je moćan lokalni stimulator krvotoka, koji efikasno smiruje upale. Ovo ulje je najpoznatije u stomatologiji, ali se na Istoku rado koristi protiv glavobolje, stresa, mentalne iscrpljenosti i napetosti. Zbog protiv upalnih svojstava i sposobnosti da razlaže sluz, često se upotrebljava kod astme, prehlada, kašlja, bronhitisa, sinusitisa, i td. 

Muškatni oraščić (Myristica fragrans) ulje Neuporedivo sredstvo protiv bolova, grčeva, probadanja i ukočenosti. U ajur-vedi spada u najbolja sredstva za smirivanje vata doše. 

Menta (Mentha piperata) ulje Mentol deluje kao „prevozno sredstvo“ koje drugim uljima iz Baidyanath balma pomaže da prodru dublje u tkiva.

Kamfor (Cinnamomum camphora) ulje Ulje kamfora efikasno opušta napete i stegnute mišiće.

Thymol (Carum copticum) ulje  Ulje timijana deluje protiv infekcija i upala, ubrzava oporavak kod disajnih problema i efikasno smiruje glavobolje, iscrpljenost i bolove u zglobovima.

Sastojci: eterično ulje indijskog zimzelenog bilja, eukaliptusa, terpentina, cimeta, čajnog drveta, limunove trave, karanfilića, muškatnog oraščića, mente, kamfora i timijana.

Teglica sadrži 10g balzama.

Naneti manju količinu kreme na ugroženo mesto i blago utrljati dok se ne upije (ili masirajte bolno mesto koristeći ovu kremu). Ponoviti bar dva do tri puta na dan, dok traju problemi.

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi stres glavobolja hormoni kosti zglobovi misici

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS