Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Nas izbor

POSNI instant OVSENI musli

12.1.2022.


Pripremili smo za vas vrhunski obrok - izuzetno zdrav, hranjiv i ukusan, pogodan za decu, sportiste, trudnice, stariju populaciju, vegane i tokom posta!

POSNO + ZDRAVO + UKUSNO


Često nemamo vremena da spremamo ujutro zdrav doručak, a potrebna nam je energija koja će nas držati tokom dana. Zapravo, potreban nam je kvalitetan obrok bogat biljnim vlaknima i prirodnim vitaminima i mineralima, a da pri tom ne moramo da ulažemo vreme u seckanje i pripremu! Naši instant musliji sadrže sve sastojke koji su nam neophodni. Potrebno je samo preliti ih toplom vodom i savršen obrok je spreman za 5 minuta! 


Instant ovseni musliji koje proizvodi Hema-Kheya-Neye su lagani za varenje i veoma ukusni. Proso u prahu im daje punoću i nije im potrebno dodavati mleko ni jogurt. Sitne lako rastvorljive ovsene FORTIN pahuljice bogate su korisnim biljnim vlaknima koje tokom većeg dela dana pružaju osećaj sitosti i održavaju stabilan nivo energije. Prema tome, pravi su izbor za zdrav obrok! 


U ponudi imamo tri različita ukusa:

POWER INSTANT MUSLI
ribizla+kakao+lešnik


Ako su vam potrebni intenzitet i snaga tokom dana, ova moćna kombinacija je pravi izbor za vas. Vrhunski sastojci iz kategorije superhrane će vam pružiti podrstrek da sa više energije pristupite svojim dnevnim obavezama.

Liofilizovana crna ribizla proglašena je za najhranjivije bobičasto voće na svetu! Spada u superhranu bogatu antioksidansima koja podržava zdravlje celokupnog organizma i jača imunitet. Crna ribizla takođe povoljno utiče na vid.

Sirovi organski kakao u komadićima – još jedna namirnica na listi superhrane riznica je minerala i antioksidanasa – izvrsna za sportiste, trudnice, mlade i rekonvalescente. Pomaže kod mentalne iscrpljenosti, stresa i depresije. Kofein bez kafe - savršenstvo prirode!

Lešnik i suvo grožđe su tradicionalno hranjivi i ispuniće potrebu za nezasićenim masnim kiselinama i prirodnim šećerom. Daju više energije tokom dana, bolju koncentraciju i veće radne sposobnosti.


Želite da probate naš musli?

Ovde možete poručiti POWER INSTANT MUSLI  


LIGHT INSTANT MUSLI
kajsija+jabuka+suncokret


Uz ovaj musli imaćete dovoljno energije za rad i osećaćete se lagano i neopterećeno. Pogodan je za decu, trudnice i sve one koji vole blaže ukuse. Izvrstan je za održavanje vitke linije.

Ekspandirani pirinač se lako vari i niskokaloričan je, obiluje biljnim masnoćama, ugljenim hidratima, vitaminima i mineralima. Ne stvara naslage i podržava organizam tokom rekonvalenscencije.

Liofilizovana kajsija je izvor prirodnih vitamina i minerala, štiti srce i jača imunitet. Zasitna je, ukusna, lako sa vari i ne povećava kilažu.

Liofilizovana jabuka jača srce i imunitet, pomaže varenje i održava telesnu težinu. Balansira organizam i štiti celokupno zdravlje i zdravlje zuba.

Sirovi suncokret i suvo grožđe utoliće glad i zadovoljiti potrebu za belančevinama i prirodnim šećerom.


Želite da probate naš musli?

Ovde možete poručiti LIGHT INSTANT MUSLI


DIGEST INSTANT MUSLI
šljive+lan+suncokret


Ovaj aromatični instant ovseni musli pomaže kod problema sa varenjem i utiče pozitivno na raspoloženje.

Sitne, lako rastvorljive ovsene MEKINJE olakšavaju varenje, podržavaju zdravlje digestivnog trakta, pomažu kod opstipacije i nežno podstiču pražnjenje.

Liofilizovane suve šljive pomažu kod opstipacije, pokreću probavu, smanjuju rizik od težih oboljenja debelog creva i jetre i štite od dijabetesa i gojaznosti.

Laneno seme je blagotvorno za probavu, za zdravlje creva i za regulaciju crevne flore i holesterola. Seme lana održava telesnu težinu. Proizvodi sluz koja obnavlja debelo crevo, omekšava stolicu i olakšava bezbolno pražnjenje.

Sirovi suncokret i suvo grožđe utoliće glad i zadovoljiti potrebu za belančevinama i prirodnim šećerom.

Cimet stimuliše probavu i ublažava bolove u stomaku. Snižava šećer u krvi i jača imunitet. Koristi se kod dijeta i povoljno utiče na raspoloženje.


Želite da probate naš musli?

Ovde možete poručiti DIGEST INSTANT MUSLINAŠI INSTANT MUSLIJI NE ZAHTEVAJU PRIPREMU!

Prelijte musli toplom vodom, sačekajte 5 minuta i Vaš obrok je spreman!


njami...


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS