Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ INSTANT OVSENI MUSLI
LIGHT 250g

INSTANT OVSENI MUSLI
LIGHT 250g

INSTANT OVSENI MUSLI<br>LIGHT 250g

Facebook

CENA: 280.00 din

lako rastvorljiv – ukusan obrok bez kuvanja

kajsija+jabuka+suncokret

POSNO - VEGAN 

sadrži beta-glukane

Naš musli smo veoma brižljivo osmislili da bi uz minimalni unos kalorija obezbedili što više korisnih biljnih vlakana koja ovsene pahuljice Fortin sadrže u ogromnoj meri, kao i vitamina i minerala sadržanih u liofilizovanom voću i koštunjavim plodovima. Liofilizovano voće je voće koje je u sebi sačuvalo sve nutritivne vrednosti, a da mu se pri tom ne dodaje šećer. Ova tehnika zasniva se na metodi sušenja voća pri veoma niskim temperaturama kako bi se hranljive vrednosti sačuvale i nakon sušenja.


Naš Instant Fortin musli LIGHT ne sadrži konzervanse, šećere, laktozu, niti bilo koje druge aditive. Osim toga, sadrži rastvorljiva vlakna i beta-glukane koji su očuvani i koji se ne gube jer ovaj musli nije potrebno kuvati. Ovas u prirodnom obliku takođe ne sadrži ni gluten, ali se ipak ne može preporučiti osobama obolelim od celijakije. Light musli je niskokaloričan i zdrav obrok, ukusan i bez mlečnih dodataka, pogodan je sve one koji vode računa o svojoj ishrani, za decu i sve one koji žele da obogate svoju ishranu i povećaju unos biljnih vlakana.

Sastav: ovsene pahuljice sitne, suvo grožđe, suncokret sirovi, samleveno zrno prosa, ekspandirani pirinač, liofilizovana kajsija, liofilizovana jabuka. proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Preliti toplom vodom i pustiti da odstoji 5 minuta

Tagovi

prirodne pahuljice i mekinje proizvodi za najmladje ovsene mekinje i pahuljice fortin

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS