Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Zdravlje

Uz pomoć namirnica do ZDRAVIH KOSTIJU

19.11.2011.

Kod većine ljudi gustoća koštane mase počinje da se smanjuje nakon tridesete godine, a kod žena se to još dodatno ubrzava u prvih deset godina nakon početka menopauze. Srećom, postoje koraci koje možete preduzeti kako biste usporili ili čak potpuno zaustavili smanjenje gustine kostiju.

Kao i uvek, priroda nam nudi najbolje rešenje. Visoki udeo povrća u ishrani već je odavno povezan s pozitivnim učincima na mineralni sastav kostiju. 


Uključivanje u ishranu kvalitetnog, organskog i domaćeg povrća povećaće snagu vaših kostiju i smanjiće rizik od preloma. Kosti se sastoje od desetak minerala, tako da osim kalcijuma morate da se usredsredite i na unos nekih drugih minirala, poput silicijuma i magnezijuma. Dobri izvori silicijuma su krastavci, paprike, paradajz i brojno bilje uključujući koprivu, rastavić, lucerku i komorač.


Što se tiče magnezijuma, najbolji izvor ovog minerala je sirovi kakao. Kvalitetna čokolada izuzetno je bogata magnezijumom pa je ne izbjegavajte! Magnezijum se najbolje apsorbuje u obliku MAGNEZIJUM HLORIDA, i zbog toga je preporucljivo uzimati Nigari i pripremati napitak od njega ili transdermalno nanositi magnezijum hlorid u obliku Gela ili Spreja.Još jedan obilan izvor svih minerala, pa time i magnezijuma je HIMALAJSKA KRISTALNA SO. Naime, ona sadrži sva 84 elementa koja se nalaze u ljudskom telu. Himalajska so donedavno je bila prilično nepoznata u našim krajevima, ali sada je možete pronaći u prodavnicama zdrave hrane i bolje opremljenim samoposlugama.


Na donjem linku možete pronaći proizvode koji doprinose zdravlju kostiju, zglobova i mišića:

kosti zglobovi i mišići
Kosti Zglobovi Mišići


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS