Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MAGNEZIJUM HLORID
SPREJ 100ml

MAGNEZIJUM HLORID
SPREJ 100ml

MAGNEZIJUM HLORID <br> SPREJ 100ml

Facebook

CENA: 205.00 din

NAJBRŽI NAČIN DA SE NADOKNADI MAGNEZIJUM 

Magnezijum hlorid sprej održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok. 

Magnezijum hlorid sprej je jednostavan za upotrebu i praktičan za poneti. Ima svojstva kao i magnezijum hlorid gel, ali je nešto manja koncentracija magnezijum hlorida, što pogoduje osetljivijoj koži.

Dejstvo: 

 • smanjuje umor i iscrpljenost 
 • povećava otpornost na stres 
 • doprinosi normalnom mentalnom funkcionisanju 
 • pospešuje proizvodnju energije u organizmu 
 • obnavlja ćelije, podmladjuje tkivo 
 • ublažava bol u mišićima i zglobovima 
 • protiv grčeva reguliše metabolizam masti
 • reguliše rad nervnog sistema i krvnog pritiska 
 • ublažava nelagodu kod artritisa, osteoporoze i sl. 
 • preporučuje se sportistima pre i posle treninga, 
 • deluje kao elektrolit 
 • preporučuje se deci u razvoju i starijoj populaciji 

Doprinosi da koža bude  blistava, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok. 

Magnezijum je neophodan je za normalan rad kardiovaskularnog i nervnog sistema kao i za više od 300 enzimskih reakcija i proizvodnju energije i električne ravnoteže u organizmu. Utiče na metabolizam ćelije kao transmembranski i unutarćelijski modulator električne aktivnosti  ćelije. Zato manjak magnezijuma ugrožava život ćelije. Smanjeni nivoi hormona mladosti takođe su u direktnoj vezi sa nedostatkom magnezijuma. 

Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi. Oralni unos magnezijuma je manje pogodan zbog njegovog laksativnog efekta. 

Najbezbedniji i najlakši način za unos magnezijuma je transdermalnim putem, odnosno apsorpcijom magnezijuma direktno kroz kožu na koju naprska sprej. To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom, koji je ujedno i najprihvatljiviji za naše zdravlje. 

Svakodnevnim nanošenjem magnezijum hlorid spreja na kožu, nivo magnezijuma može se obnoviti za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati i do godinu dana.

Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2)prirodnog porekla, destilovana voda

Promućkati pre upotrebe. Poprskati sprej na kožu, zglobove ili bolna mesta, blago utrljati i pustiti da koža upije.

Tagovi

stres glavobolja hormoni magnezijum hlorid sprejevi nigari kosti zglobovi misici

Komentari i pitanja korisnika


Suzana, datum: 07.09.2023
U apoteci su mi rekli da ovaj sprej pomaže kod upale mišića,a nisu znali da se koristi i antistresno,ili da utiče na snižavanje krvnog pritiska. kupila sam ga u Liliju,ali ne znam kako se koristi. Da li senaprska napulsne tačke,na zglobove ili bilo gde na kožu.Treba li da se utrlja u kožu i koliko puta u toku dana je preporučljivo korišćenje spreja
  Hema-Kheya-Neye
Draga Suzana, magnezijum hlorid sprej možete da koristite i više puta na dan, nema ograničenja. Dovoljno je da ga poprskate na bolno mesto i sačekate malo da se upije. Možete i da ga utrljate, ali on će se i sam upiti kroz kožu i dopreti do tkiva. Može se poprskati i po vratu i obrazima, ali pazite da ne dođe u kontakt sa očima i ustima. O brojnim dejstvima magnezijum hlorida možete se informisati u našem blogu. Srdačan pozdrav, Vaša Hema-Kheya-Neye

Milka Prica, datum: 22.11.2023
Ima oko godinu dana kako bolujem od zglobova ,kolena, laktove ramena, skocnih zglobova, noćnih prsta i ručnih prsta, ali isticanja nogu potkolenja, i pre mesec dana lupa mi srce iako je pritisak uz pomoć lekova u normalu, da ne mogu spavati pošto svaki dan uzimam kesicu magnezijum direkt, smem li uzeti isti i u spreju ili samo jedan? Hvala.
  Hema-Kheya-Neye
Draga Milka, Slobodno možete uzimati magnezijum sprej direktno na bolno mesto, zajedno sa magnezijum direktom. Nedostatak magnezijuma će se mnogo brže nadoknaditi direktno kroz kožu. Srdačan pozdrav, Vaša Hema-Kheya-Neye

Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS