Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BRAHMI AMLA
ULJE ZA KOSU 100ml

BRAHMI AMLA
ULJE ZA KOSU 100ml

BRAHMI AMLA <br> ULJE ZA KOSU 100ml

Facebook

CENA: 610.00 din

Ulje za kosu Brahmi Amla sadrži dve naročite ajurvedske biljke čiji su ekstrakti rastvoreni u susamovom ulju vrhunskog kvaliteta. Ove biljke ne samo da su dobre za rast kose već i za njenu ishranu i elastičnost. Vekovno iskustvo je potvrdilo da upotreba biljaka brahmi i amalaki može sprečiti opadanje kose, perut i infekcije bez ikakvih neželjenih efekata.

Ulje je potpuno prirodno, bez veštačkih boja ili hemikalija štetnih za rast kose. Štaviše, redovna masaža glave ovim uljem veoma dobro utiče na centralni nervni sistem i sprečava „pregrevanje“ mozga. Osnovne odlike: Poboljšava kapilarnu cirkulaciju u koži i tako sprečava nastajanje štetnih materija. Uklanja izumrle ćelije na skalpu (perut). Hrani i jača koren kose. Sprečava opadanje. Pospešuje rast kose. Vraća kosi prirodnu boju i sjaj. Daje kosi gustinu i elastičnost. Sprečava i smanjuje gubitak boje (sede vlasi). Sprečava pucanje na krajevima kose. Deluje smirujuće i ishranjujuće na centralni nervni sistem. Doprinosi dubokom i mirnom snu. Poboljšava pamćenje. Glavni sastojci Brahmi (Bacopa monieri) Veoma cenjena i poznata biljka u ajurvedi. To je rasajana za ljude pita telesnog tipa (a kosa najčešće sedi i opada zbog pita poremećaja) i jedno je od osnovnih sredstava za borbu protiv stresa i nervne neravnoteže. Njeno prisustvo u ovom ulju naglašava delovanje na smirenje vata doše i neutrališe tendenciju ulja da povećava pita došu. Zato je masaža brahmi amla uljem odlična za većinu ljudi koji pate od nesanice, nervoze i anksioznosti. Dobro je i kod vata i pita tipa glavobolje. Amalaki (Emblica officinalis) Amalaki je takodje poznata rasajana za pita došu. Ova biljka predstavlja najveći prirodni izvor vitamina C i ima ogromnu hranljivu vrednost. Ekstrakt amalakija hrani i jača koren, daje kosi sjaj i elastičnost, sprečava opadanje i prerano sedenje. Osim toga, amalaki je sjajno sredstvo za čišćenje kako kože, tako i kose pa se tradicionalno koristi protiv infekcija, peruti i drugih nečistoća. Pored brojnih blagodeti koje ima na kvalitet i izgled kože i kose, amla ulje se može koristiti i za pojačavanje intenziteta vaše prirodne boje kose. U tom slučaju, potrebno je pomešati prah kane sa prahom amle. Za najbolji efekat, preporučuje se da ulje nanesete direktno na kosu ili da ga pak upotrebljavate kao balzam za kosu. Već nakon prvog korišćenja, uočićete značajnu promenu kada je zdravlje vašeg temena u pitanju. Izuzetno je prijatno jer hladi kožu glave, ublažava iritavije i smanjuje svrab. U istoj meri u kojoj je dobra za rast nove kose, brahmi amla ulje deluje preventivno i na gubitak kose.

Sastav: brahmi, amalaki, ulje susama

Brahmi amla ulje za kosu, može se koristiti tako što ćete ga najpre zagrejati nekoliko minuta pre korišćenja u vrućoj vodi ili pak upotrebiti direktno iz samog pakovanja. Ako imate problem opadanja kose, ne preporučuje se zagrevanje pre same upotrebe. Nakon nanošenja, teme glave izmasirajte laganim pokretima prstiju. Ako imate perut ili suve krajeve, neka masaža na tim delovima traje duže, minimum pet minuta. Potom ulje razmažite po celoj dužini, idući od korena prema krajevima. Takođe, sa uljem na kosi možete prenoćiti kako biste postigli bolji efekat. Ujutru kosu operite blagim šamponom, najbolje bi bilo da to bude šampon bez sulfata i ostavite da se kosa osuši prirodnim putem bez korišćenja fena.

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi zdravlje zuba i kose proizvodi za muskarce

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS