Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BUNDEVINO ULJE DEVIČANSKO
HLADNO PRESOVANO 250ml

BUNDEVINO ULJE DEVIČANSKO
HLADNO PRESOVANO 250ml

BUNDEVINO ULJE DEVIČANSKO<br> HLADNO PRESOVANO 250ml

Facebook

CENA: 1,545.00 din

Zbog izvanredno bogatog ukusa, mnogi ga s pravom smatraju jednim od najukusnijih ulja. Bundevino ulje je izuzetno bogato nezasićenim masnim kiselinama, omega 6 i 9 koje povoljno deluju na kardiovaskularni sistem, kao i vitaminom E i karotenoidima koji imaju snažno antioksidantno dejstvo. Tradicionalno se koristi u prevenciji i olakšavanju problema sa prostatom i mokraćnim putevima. Bundevino ulje sadrži visoke koncentracije jedinjenja delta 7-sterol koje sprečava razmnožavanje ćelija prostate. S obzirom da suzbija hormon dihidrotestosteron, smatra se i adutom u borbi protiv ćelavosti. Istraživanja su pokazala da poboljšava kvalitet i kvantitet sperme.

Zbog izvanredno bogatog ukusa, mnogi ga s pravom smatraju jednim od najukusnijih ulja. Bundevino ulje je izuzetno bogato nezasićenim masnim kiselinama, omega 6 i 9 koje povoljno deluju na kardiovaskularni sistem, kao i vitaminom E i karotenoidima koji imaju snažno antioksidantno dejstvo. 

Za muškarce: 

Tradicionalno se koristi u prevenciji i olakšavanju problema sa prostatom i mokraćnim putevima. Bundevino ulje sadrži visoke koncentracije jedinjenja delta 7-sterol koje sprečava razmnožavanje ćelija prostate. S obzirom da suzbija hormon dihidrotestosteron, smatra se i adutom u borbi protiv ćelavosti. Istraživanja su pokazala da poboljšava kvalitet i kvantitet sperme. Bundevino ulje je izuzetno bogato nezasićnim masnim kiselinama, omega 6 i 9, kao i vitaminom E i karotenoidima koji imaju snažno antioksidantno dejstvo. 

Bundevino ulje daje najbolje rezultate kod sledećih zdravstvenih problema: 

1.  reguliše problem uvećane prostate
2.  leči infekcije mokraćog kanala kod mušaraca i žena
3.  poboljšava kvantitet i kvalitet sperme
4.  reguliše holesterol
5.  pomaže kod kardiovaskularnih oboljenja
6.  pomaže kod sindroma iritabilnih creva, kao i crevnih parazita
7.  pospešuje normalan rad bubrega 

Bundevino ulje je, sasvim opravdano, najpoznatije kao sredstvo u borbi protiv uvećane prostate. Prema statistici, 60% mušaraca između 40 i 59 godina pati od tog poremećaja. Taj broj se kod muškaraca preko 60 godina povećava na 75% . Sa starenjem dolazi do opadanja nivoa testosterona. To dovodi do hiperprodukcije hormona koji je odgovoran za uvećnje prostate. Nažalost, uvećana prostata, pored niza neprijatnih simptoma kao što su često i bolno mokrenje, znači i povećani rizik od dobijanja urinarnih infekcija, a možda čak i raka prostate.

Sastav: 100% ulje semena bundeve Alergeni: može sadržati koštunjavo voće i susam u tragovima.

Upotreba: koristi se kao salatno ulje, ili za prelivanje žitarica i variva nakon kuvanja. Kod problema uvećane prostate piti 2x2 kašike dnevno najmanje 3 meseca, a zatim nastaviti sa 1-2 kašike dnevno.

Tagovi

ulje sirce jestive gljive stomak varenje urinarni trakt proizvodi za muskarce

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS