Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ETERIČNO ULJE
YLANG YLANG 10ml

ETERIČNO ULJE
YLANG YLANG 10ml

ETERIČNO ULJE <br> YLANG YLANG 10ml

Facebook

CENA: 840.00 din

Etarsko ulje ylang ylang deluje blago umirujuće i lagano euforično. Olakšava stanja napetosti i nemira. Otklanja strah i budi životnu radost i energiju. Ima i afrodizijačko dejstvo. Deluje antiseptički i uravnotežuje lučenje sebuma. Regeneriše kožu i odlično je u borbi protiv bora.

Aromaterapeutska upotreba: Sedativno, kao afrodizijak, umirujuće, antidepresivno, hipotenzivno, kao tonik, antiseptično, protivupalno, kao antiseboroik, antidijabetik i antispazmotik. Izuzetno dobro deluje u kombinaciji s drugim uljima, a naročito dobro se meša sa geranijumom, lavandom i citrusnim uljima. Ylang-ylang može pomoći u suzbijanju depresije a doprinosi i lečenju frigidnosti i impotencije. Pomaže u lečenju srčane palpitacije, visokog krvnog pritiska i tahikardije. Za negu kože, izuzetno važno je antiinflamatorno delovanje, kao i antibakterijska svojstva. Efikasan je u saniranju bora, u lečenju akni, posebno za iritiranu i masnu kožu. Pomaže rast kose i uklanjanje peruti. Najbolji način lečenja nervnih poremećaja je inhalacija. Ima intenzivno sladak miris s mošusovim, čulnim nijansama. Ylang ylang ulje dobija se parnom destilacijom iz cvetova tropskog drveta iz porodice Annonaceae, koje se uzgaja na nekoliko ostrva u Indijskom okeanu. Drvo je poreklom iz kišnih šuma na Filipinima. Da biste izbegli osećaj beznadežnosti, kap ilang-ilanga možete iskoristi i kao parfem. Utapkajte ga na ključnu kost ili na unutrašnji deo košulje kako bi vaš miris osvajao tokom dana.

Sastav: 100% ulje Ylan-Ylang

Idealno je za masažu osoba pod stresom. Primenjeno na taj način, izvrsno deluje kod visokog krvnog pritiska i povećanog broja otkucaja srca prouzrokovanog nervozom. Najbolji način lečenja nervnih poremećaja je inhalacija. Preporučuje se jedna od ove dve procedure: Prvi postupak: Ukapati 2 kapi ulja u nozdrve i duboko i polagano udisati 5 minuta. Ponoviti isti postupak dva puta za pola sata. Drugi postupak: Staviti 2-5 kapi ulja na komad tkanine i udisati duboko 5 minuta. Ponoviti isti postupak dva puta za pola sata. Za lečenje akni i bora, nakapati 6 kapi ulja na zahvaćeno područje, utrljati u kožu i lagano masirati 5 minuta. Za negu kose nakapati 8 kapi ulja duž vlasišta i masirati 10 minuta Za optimalno afrodizijačko dejstvo preporučuje se masaža celog tela sa 5 kapi etarskog ulja ylanga, rastvorenog u 10-15ml ulja badema ili jojobe. Primenjuje se i u vidu kupke za opuštanje. Ne preporučuju se ljudima sa niskim krvnim pritiskom. Ne preporučuje se oralna upotreba, samo dermalna. Ne nanosi se direktno na kožu već razblaženo u nekom od baznih ulja (bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, jojoba ulje, avokado...). Izuzetno dobro deluje u kombinaciji sa etarskim uljima geranijuma, lavande i citrusnim uljima.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS