Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ FENEL ULJE
Eterra 30ml

FENEL ULJE
Eterra 30ml

FENEL ULJE <br> Eterra 30ml

Facebook

CENA: 1,080.00 din

Fenelovo ulje deluje kao tonik, okrepljuje sve sisteme u telu, kao što su respiratorni, digestivni, nervni sistem i sistem za izlučivanje, olakšava apsorpciju hranljivih materija u organizmu. Ulje fenela pomaže da se krv pročisti od krvne uree, mokraćne kiseline i nekih neželjenih hormona koji se nalaze krvi. Uspostavlja ravnotežu nivoa natrijuma u krvi i pomaže u otklanjanju drugih toksičnih supstanci koje dospevaju u krv. Posebno se preporučuje ženama. Podstiče stvaranje estrogena i balansira hormone. Ublažava simptome menopauze i PMS-a. Reguliše nepravilne i bolne menstruacije. Pomaže uklanjanju viška kilograma i celulita na prirodan način, prirodno povećava grudi. Daje osećaj sitosti i ima dijuretski učinak. Detoksikuje i tonira jetru i slezinu. Pomaže kod nadutosti, mučnine, loše probave i zatvora.

Ulje fenela je efikasno u otklanjanju sluzi i šlajma, koji vode do zapušenja u nosnom traktu, grkljanu, ždrelu, bronhijama i plućima, usled prehlade i virusnih infekcija. Naročito je efikasno u lečenju čestog ili hroničnog kašlja. Ulje fenela smanjuje gojaznost, bore na koži, a može se koristiti i za lečenje ujeda insekata, za mučninu, povraćanje, anoreksiju, štucanje, dispepsiju, reumatizam i višak celulita.  Ulje fenela štiti rane od inficiranja, od sepse ili inficiranja tetanusom, naročito posle operacija, carskih rezova i drugih težih povreda. Ima opuštajuće efekte na nerve, mišiće, creva i respiratorni sistem i smiruje napade grčeva. Ulje komorača može da pomogne da se očiste creva i izleči zatvor. Otklanja gasove iz creva i oslobađa od problema kao što su loše varenje, nemir, bol u stomaku i grudima i umanjuje hipertenziju. Takođe, ne dozvoljava da se stvaraju novi gasovi. Efikasno ubija crve i njihove spore u crevima i u traktu za izlučivanje. Ovo ulje je odlično za decu, koja najčešće pate od parazitskih crva i može da spreči neuhranjenost ili zaustavljeni rast. Ulje fenela podstiče mokrenje i količinu urina. i na taj način pomaže snižavanje krvnog pritiska, čisti bubrege i smanjuje masti. Može biti veoma korisno za žene koje pate od neredovnih, slabih, bolnih menstruacija. Reguliše menstrualni ciklus i ublažava simptome vezane za ciklus, kao što su glavobolja, bol u stomaku, vrtoglavicu, nagle promene raspoloženja. Takođe, ovo ulje može da spreči neblagovremenu ili preranu menopauzu. Ulje fenela može da poveća količinu mleka kod majki tako što povećava proizvodnju hormona zvanog estrogen. Ovo mleko takođe poprima neka od svojstava ulja i štiti bebu od nadimanja, lošeg varenja i gasova. Ovo ulje je dobar laksativ i koristi se za hronične i akutne zatvore, nema neželjenih efekata i može redovno da se koristi. Fenel stimuliše mozak i nervni sistem, sekreciju iz endokrinih i egzokrinih žlezda (što uključuje lučenje mleka, znoja, suza, urina i menstrualne sekrete), sistem za varenje i sistem za izlučivanje, pomaže kod umora, vrtoglavice i depresije. Ulje fenela održava i funkcionisanje svih lučenja digestivnih kiselina i žuči. Pored toga, štiti želudac od infekcija i čireva, štiti slezinu od raznih infekcija.

Sastav: ulje fenela

Za unutrašnju upotrebu: 1-3 kapi ulja fenela razrijediti u kašičici jestivog ulja i piti uz obrok ili poslije jela.Poslije svakih mjesec dana pijenja ulja fenela napraviti pauzu 10 dana. Za spoljašnju upotrebu : ulje za masažu - rastvoriti 3-4 kapi ulja fenela u kašičici jestivog ulja i masirati na čistu i vlažnu kožu. Za inhalaciju: u pola litre ključale vode dodati 1-2 kapi ulja fenela, udisati ljekovitu paru 3-5 minuta. Za suvu inhalaciju - na papirnu maramicu staviti 1 kap ulja fenela.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture stres glavobolja hormoni proizvodi za zene

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS