Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MORINGA U PRAHU
Eterra 300g

MORINGA U PRAHU
Eterra 300g

MORINGA U PRAHU <br> Eterra  300g

Facebook

CENA: 2,230.00 din

Moringa prah  je savršena prirodna superhrana, koja po sadržaju hranljivih materija prevazilazi sve druge superbiljke, a pogodna je u ishrani dijabetičara tipa 1 i 2. To čudesno drvo snadbeva organizam raznovrsnim nutrijentima u netoksičnoj formi, lakim za varenje. Ajurveda kaže da može da poboljša vid, ojača slezinu, smanji limfne edeme,i poveća količinu i broj spermatozoida.Masaža prahom se izvodi u slučajevima pruritisa i utrikarije, smiruje kožu.

Moringa – zeleno zlato Proteini u prahu moringe sadrže 18 od 20 poznatih amino-kiselina koje su neophodne telu, uključujući i svih osam esecijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da uzimamo preko hrane.  Zeatin, sastojak ovog praha, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava i snažan detoksikator organizma – tri puta jači od aronije i dva puta jači od asai berija. Ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, korisna je kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, gubitka energije i težine, neuhranjenosti, lupusa, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja, različitih upala i drugih promena na koži. Pokazala se efikasno i kao pomoćno sredstvo kod najtežih bolesti. Mnogi korisnici potvrđuju njenu delotvornost kod čireva, ulcera, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, impotencije, menstrualnih tegoba, groznice, glavobolje … Moringa prah obezbeđuje neophodnu količinu hranljivih materija za pravilan razvoj deteta i zaštitu od infekcija i gljivica. Deluje efikasno protiv širokog spektra bolesti jetre, kao što su hronični i akutni hepatitis ili ciroza, jer pomaže njenu ubrzanu regeneraciju. Indijski naučnici su utvrdili da aktivne materije u Moringi uzrokuju njeno antibakterijsko delovanje. Istraživanja su potvrdila da sok lista Moringe može da bude izuzetno delotvoran protiv bakterije Pseudomonas aeruginosa, koja uzrokuje bolesti i životinja i ljudi. Ova bakterija obično inficira ljude sa oštećenjima izloženih tkiva ili sa oslabljenim imunološkim sistemom, koji se često manifestuje kroz razne upale. Moringa prah nas snabdeva raznovrsnim hranljivim materijama u netoksičnoj formi i u kombinacijama koje telo lako može da asimiluje i svari. Nije čudo što mnogi smatraju da je  ovo čudesno drvo sposobno da sačuva život, bez obzira na tegobe sa kojima se srećemo. Pozitivna svojstva: Jača imunitet, podstiče cirkulaciju, održava normalan nivo glukoze u krvi, poboljšava varenje, pojačava mentalne funkcije, povećava energiju. 25 puta više gvožđa od spanaća, 17 puta više kalcijuma od mleka Po sadržaju nutrijenata prah moringe sadrži: 15 x više kalijuma od banane, 10 x više vitamina A i 4x više beta karotena od šargarepe, 25 x više gvožđa od spanaća, 17 x više kalcijuma od mleka, 6 x više cinka od badema, 5 x više dijetetskih vlakana od povrća, 6 x više amino-kiselina od belog luka, 50 x više B2 vitamina od sardine, 50 x više B3 vitamina od kikirikija, 4 x više E vitamina od kukuruznog ulja, 1000 x više zeatina od bilo koje druge biljke.

Sastav: moringa u prahu

potrebno je uzimati 4-8 grama dnevno, najbolje je uveče, re večere i to tako što stavite 1 kašiku praha biljke i dve šolje vode i pustite da vri dok sadržaj ne padne na pola šolje, zasladite sa kašičicom meda i popijete.

Tagovi

superhrana lekovito bilje cajevi i zacini ajurvedski dodaci ishrani

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS