Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE 4 LOPOVA
Eterra 30ml

ULJE 4 LOPOVA
Eterra 30ml

ULJE 4 LOPOVA <br> Eterra 30ml

Facebook

CENA: 1,080.00 din

VEOMA PREPORUČLJIVO: Uništava 99,96% mikroorganizama koji se šire vazduhom!!! VEOMA EFIKASNO: Kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla. Očistite organizam, podignite imunitet i ojačajte vitalnost!

Brojni eksperimenti dokazali su da je formula ulja Četiri Lopova izrazito antibakterijska, antivirusna i antiseptička i da stimuliše imunitet, kardiovaskularni i respiratorni sistem. Jača odbrambeni mehanizam protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta, prirodnih ili razvijenih u laboratoriji. Ova mešavina terapeutskih esencijalnih ulja ispitivana je na Državnom univerzitetu „Veber“  da bi se utvrdila jačina njihovih antimikrobnih svojstava. Utvrđeno je da ulje Četiri Lopova uništava 99,96% mikroorganizama koji se šire vazduhom. Pomaže da se telo zaštiti od bolesti kao što su grip, prehlada, upala sinusa, bronhitis, upala pluća, upala grla i drugo. Ulje Četiri Lopova štiti skoro u svakoj situaciji Originalni recept sastojao se od: 80 kapi ulja karanfilića, 70 kapi ulja limuna, 40 kapi ulja kore cimeta, 30 kapi ulja eukaliptusa, 20 kapi ulja ruzmarina, 10 kapi ulja čajevca, lavande, kedra, ili bilo kog drugog antibakterijskog ulja. Čudotvorni lek 4 lopova se u savremeno doba može pronaći u kućnoj apoteci širom sveta. Danas, kada je čitav svet izložen zaraznoj pandemiji, ovaj lek iz priče se u borbi protiv epidemije koristi za dezinfekciju vazduha i površina, kao i za zaštitu disajnih kanala i podizanje imuniteta. Za čišćenje i dezinfekciju kuće i radnih mesta Ulje četiri lopova veoma je efikasno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju doma. Njime se mogu očistiti kupatilo, klupe u školi, stolovi u kancelariji… Jedna kap ove mešavine eteričnih ulja razblažuje se na svakih 30 ml vode. Kao raspršivač, izvrstno je za pročišćavanje vazduha i uklanjanje neželjenih mirisa. Recept za ovo neobično i moćno ulje oslanja se na priču iz 17. veka. Nauka je potvrdila njegovu efikasnost. Priča kaže... U XVII veku u Evropi vladala je kuga, a u francuskom gradu Tuluzu, 4 lopova su pljačkala leševe bez ikakvog straha od zaraze. Uhvaćeni su i osudjeni na smrt. Medjutim, ponudjen im je oprost  u zamenu za tajnu njihove neustrašivosti. Tako se saznalo za čudotvornu mešavinu kadulje, timijana, ruzmarina i lavande. Originalni recept sastojao se od: 80 kapi ulja karanfilića, 70 kapi ulja limuna, 40 kapi ulja kore cimeta, 30 kapi ulja eukaliptusa, 20 kapi ulja ruzmarina, 10 kapi ulja čajevca, lavande, kedra, ili bilo kog drugog antibakterijskog ulja.

Nekoliko načina kako da se koristi Ulje četriri lopova: 01. Pomešati sa supenom kašikom vode, grgoljati i progutati protiv upale grla. 02. Staviti u bazno ulje i poprskati direktno po koži gornjeg dela grudi i vrata protiv bronhitisa. 03. Staviti kap na palac i pritisnuti ga na nepce za glavobolju. 04. Utrljatiga u desni kako bi se sprečila oboljenja desni. 05. Uzimati ga oralno (Pažnja: veoma je jako, uzeti ne više od dve kapi sa malo vode i promućkati u ustima) da bi se očuvalo zdravlje zuba i smanjila pojava karijesa. 06. Naneti na desni i zube da bi se uklonio bol usled zubobolje. 07. Naneti na prelome ili zglobove da bi se olakšao bol i pospešilo brže zaceljivanje. 08. Staviti ga na groznice (herpes simpleks) i afte kako bi se ubrzao proces izlečenja. 09. Namazati kožu, inhalirati se i uzimati oralno da bi nestale bradavice. 10. Utrljati u bolne zglobove da bi se ublažio bol usled artritisa. 11. Staviti kap na jezik i kap u čašu vode svakoga dana protiv herpesa. 12. Pomeštati u razmeri 50:50 sa biljnim uljem i utrljavati svakodnevno da biste se rešili crvenog osipa u struku (herpes zoster). 13. Inhalirati se kod alergijskih simptoma. 14. Utrljati nerazredjeno Ulje na prste na nogama i stopala protiv gljivica.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture jacanje imunitet energija grip prehlada alergije

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS