Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE CRNOG KIMA
Eterra 250ml

ULJE CRNOG KIMA
Eterra 250ml

ULJE CRNOG KIMA <br> Eterra  250ml

Facebook

CENA: 1,750.00 din

Ulje crnog kima naročito je delotvorno protiv alergija, astme i drugih respiratornih oboljenja, probavnih problema, dijabetesa, holesterola, gripa i prehlada. Savezna uprava za kontrolu lekova i hrane SAD 1996. godine odobrila je upotrebu crnog kima za sprečavanje neželjenih efekata kod hemoterapije i jačanje imuniteta u tretmanu kancerogenih bolesti.

Crni kim opušta mišiće i širi bronhije i na taj način olakšava problem astmatičara. Skup raznih sastojaka u crnom kimu omogućava antiupalna, antibakterijska i antialergijska svojstva ove biljke. Smiruje hronični kašalj, čisti sinuse i jača pluća. Preporučuje se i dijabetičarima. Crni kim je poznat kao dobar za kožu, kosu, nokte i zube. Upotrebljava se kod ekcema, psorijaze, dermatitisa i akni. Koristan je u slučaju gojaznosti, visokog pritiska i nepravilne ishrane. Snižava holesterol, poboljšava varenje i smanjuje kiselost organizma. Sprečava nadimanje i stimuliše rad creva. Poboljšava cirkulaciju i leči hemoroide. Crni kim opušta i smiruje glavobolju. Pomaže kod reume. Upotrebljava se za podizanje imuniteta. Prethodne studije su pokazale antikancerogeno delovanje u slučajevima raka prostate i debelog creva, kao i anti-upalno i antioksidantsko delovanje. Skorije studije su, takođe pokazale potencijalne pozitivne rezultate kod raka prostate i debelog creva.

Sastav: ulje crnog kima

Evo kako piti ulje crnog kima kod najtežih bolesti po recepturi doktora Arafata? Uzeti jednu kašikicu ulja kima sa malo nepasterizovanog meda 3 puta dnevno: jedan sat pre doručka, rano popodne i pre spavanja. Uz ovaj preporučeni način možete da koristite i druge varijacije istog recepta.. Ujutru jednu kašikicu kuminovog ulja sa pola kašikice meda uzimati oko sat vremena pre doručka. Posle podne uzeti, jednu kašikicu sa sveže isceđenim sokom od pomorandže. Uveče, pre spavanja uzmite jednu kašikicu ulja sa pola kašikice meda. Po ovom stručnjaku crni kim i med su dobitna kombinacija. Osim navedenog, važno je da ukombinujete i fizičku aktivnost i dijetu za kancer, kao i da se umereno izlažete sunčevom svetlu po danu. Naravno, važno je da izbegavate stres jer je potvrđeno da j on jedan od glavnih pokretača većine oboljenja, pa i karcinoma.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture jacanje imunitet energija proizvodi za stariju populaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS