Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE ORIGANO SA MORINGOM
Eterra 50ml

ULJE ORIGANO SA MORINGOM
Eterra 50ml

ULJE ORIGANO SA MORINGOM <br> Eterra 50ml

Facebook

CENA: 1,990.00 din

Ulje divljeg origana sa moringom – sigurna odbrana od bolesti! Ulje divljeg origana sa moringom – za jačanje imuniteta, prvi štit za neprobojni imunitet! Kao moćan prirodni antibiotik, efikasno je protiv trideset vrsta bakterija i gljivica. Visoke koncentracije timola i karvakrola u origanu i raznovrsnost nutrijenata u netoksičnoj formi lakoj za varenje u moringi, pokazali su da mogu da smire uznemireni stomak i potpomognu varenje. Ulje divljeg origana sa moringom je odlično prirodno sredstvo i za začepljene sinuse.

Dve moćne biljke, pune vitamina, minerala i amino-kiselina, kada deluju zajedno, vrhunski su antioksidanti jakog dejstva. Za jačanje imuniteta u biljnom carstvu ništa se ne može porediti sa uljem origana sa moringom. Kada deluju udruženo, origano i moringa mnogo puta su jači od ehinecee i bilo koje druge biljke.  Zašto ulje divljeg origana sa moringom nema premca u odbrani imuniteta? Ulje divljeg origana sa moringom moćan je prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica. Studije sprovedene na nekoliko svetskih univerziteta pokazale su da su i divlji origano i moringa izvrsna antigljivična i antibakterijska sredstva koja u potpunosti ubijaju ešerihiju i kandidu u minimalnim koncentracijama, već od 0,25mg/ml. Visoke koncentracije timola i karvakrola u origanu i raznovrsnost nutrijenata u netoksičnoj formi koja je laka zavarenje u moringi, pokazali su da mogu da smire uznemireni stomak i potpomognu varenje. Ulje divljeg origana sa moringom je odlično prirodno sredstvo i za začepljene sinuse.

Sastav: ulje divljeg origana, moringa

Nekoliko kapi ovog ulja dnevno dovoljno je da ojačate imuno sistem, koji je prva i najmoćnija odbrana od bolesti. S obzirom da je ukus veoma intenzivan i da može da peče, uzimati pažljivo, u početku samo po 1-2 kapi.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture grip prehlada alergije jacanje imunitet energija

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS