Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ FRANCK KAFA
CIKORIJA 250g

FRANCK KAFA
CIKORIJA 250g

FRANCK KAFA <br> CIKORIJA 250g

Facebook

CENA: 260.00 din

Za istinske ljubitelje kafe koji izt zdravstvenih razloga ne bi trebalo da uzimaju kofein. CIKORIJA za belu kafu ne sadrži konzervanse i hemijske dodatke. Bogata je probiotikom inulinom, zbog čega ima pozitivan uticaj na prevenciju srčanih bolesti. CIKORIJA za belu kafu pozitivno utiče na nivo holesterola u krvi. Napitak je veoma pogodan i za dijabetičare.

Smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi koji dovodi do povišenja krvnog pritiska. Sveže isceđeni sok od listova cikorije stabilizuje nivo šećera u krvi. Sadrži protein adiponektin, koji ima značaj za prevenciju dijabetesa. Pozitivan efekat ima na krvnu sliku u slučaju da patite od anemije. Važi za dobru prevenciju nastanka kamena u bubrezima. Pomaže kod žutice i problema sa pankreasom. Sprečava razvoj infekcije uzrokovane bakterijama, zbog svog antimikrobnog dejstva. Pored toga ima i antigljivična kao i protivupalna svojstva.

Sastav: prženi koren cikorije, sadrži najmanje 40% ekstrakta rastvorljivog u vodi

U 4dl vode stavite kašiku FRANCK KAFE CIKORIJE, zagrejte do vrenja i ostavite da se kavovina slegne, odlijte pola kuvanog napitka, dodajte mleka i zasladite po želji.

Tagovi

zdravi napici topli napici zdravi napici i biljni dodaci proizvodi za stariju populaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS