Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ GI PUTER
PREČIŠĆENI 270g

GI PUTER
PREČIŠĆENI 270g

GI PUTER <br> PREČIŠĆENI 270g

Facebook

CENA: 1,470.00 din

Gi, maslo ili prečišćeni puter, je po tradicionalnoj ajurvedskoj medicini najzdravija masnoća koja ima mnogo lekovitih svojstava i široku primenu. 

Gi balansira višak stomačne kiseline, poboljšava probavu, utiče na kvalitet pamćenja i učenja, usporava starenje organizma, podiže celokupan imunološki sistem organizma;  čisti krvne sudove; smiruje iritirane sinuse (nanosi se na unutrašnju stranu nosa), pomešan sa medom zaceljuje rane i smiruje upalne procese i plikove, pomešan sa biljkama (ruzmarin, kamilica) blagotvoran je prilikom masaže osetljive kože. Gi je prečišćeni puter koji je dugotrajnim kuvanjem na blagoj vatri oslobodjen vode, mlečnih proteina, šećera. Gi ima idealan, izbalansiran odnos esencijalnih masnih kiselina. Po laboratorijskom izveštaju Centra za ispitivanje namirnica br. IG-S-82 Bio Špajzov gi sadrži 99.9% mlečnih masti i 0.09% vode, tačnije sadrži manje od 0.1% laktoze i drugih mlečnih proteina. Većina masti koju imamo priliku da koristimo u današnje vreme je denaturalizovana procesima industrijske rafinizacije i hidrogenizacije i na taj način pretvorena u namirnice koje ne doprinose zdravlju ili ga čak narušavaju. Zasićene masne kiseline u giju nalaze se u svom prirodnom, nehidrogenizovanom obliku i osim što organizmu daju energiju i zasićuju ga, one i podstiču metaboličke procese. U Indiji gi je u upotrebi već nekoliko hiljada godina. Indijska medicina giju pripisuje i mnoga lekovita dejstva. Gi ima blag, slatkast i orašast ukus. Izradjen je dugotrajnim blagim kuvanjem putera odličnog kvaliteta. Ne sadrži nikakve druge sastojke ili dodatke.

Sastav: Prečišćeni puter/maslac

Gi se može koristiti kao namaz, dodatak jelima, a on je masnoća koja zbog svog čistog stanja podnosi veoma visoke temperature, do 190° C, pa se zbog svojih jedinstvenih osobina preporučuje čak i za pečenje i prženje, jer se za razliku od ostalih masnoća ne raspada na visokim temperaturama i zadržava svoj prirodni ukus.

Tagovi

ulje sirce jestive gljive veganski namazi slani i slatki jacanje imunitet energija

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS