Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ OVSENE MEKINjE
Fortin 250g

OVSENE MEKINjE
Fortin 250g

OVSENE MEKINjE <BR>Fortin 250g

Facebook

CENA: 200.00 din

OVSENE MEKINJE su bogate biljnim vlaknima i razlikuju od ovsenih pahuljica po tome što su zapravo bogatije hranljivim materijama. Uz pomoć ovsenih mekinja lakše je odupreti se gladi. Ovsene mekinje u stomaku nabubre i apsorbuju vodu, pružajući osećaj sitosti. Pored toga, one apsorbuju i određeni procenat hranljivih materija i ne dopuštaju da ih upije tanko crevo. Na taj način se smanjuje kalorijska vrednost obroka u koji se doda kašika mekinja.

OVSENE MEKINJE su bogate biljnim vlaknima i razlikuju od ovsenih pahuljica po tome što su zapravo bogatije hranljivim materijama. 

Uz pomoć ovsenih mekinja lakše je odupreti se gladi. Ovsene mekinje u stomaku nabubre i apsorbuju vodu, pružajući osećaj sitosti. Pored toga, one apsorbuju i određeni procenat hranljivih materija i ne dopuštaju da ih upije tanko crevo. Na taj način se smanjuje kalorijska vrednost obroka u koji se doda kašika mekinja. To ih čini izuzetno dobrom namirnicom za sve one koji pate od viška kilograma i žele da ih se oslobode bez gladovanja. Francuski dijetolog dr Pjer Dikan je, primetivši korisne efekte koje ovsene mekinje imaju na naš organizam, zasnovao celu dijetu na njima. 

Ovsene mekinje umanjuju rizik od dijabetesa, a istovremeno i rizik od malignih oboljenja povezanih sa hormonskim disbalansom (rak dojke, prostate, debelog creva). Pomažu da se smanji nivo lošeg holesterola u krvi, umanjuju rizik od srčanih oboljenja. Deluju protiv zatvora i hemoroida. Kada upiju veliku količinu vode, čine sadržaj debelog creva mekim, što olakšava eliminaciju. Izuzetno su efikasne u dijetama kada je cilj gubitak kilograma. 

FORTIN je nemačka porodična kompanija za proizvodnju hrane koja ima tradiciju dugu preko osamdeset godina. Kompanija FORTIN se od početka bavila proizvodnjom hrane, a posebno preradom žitarica: ovsa, spelte, raži, ječma i sl. Potpuno renovirana 2011. godine, kompanija danas koristi najsavremeniju, vrhunsku tehnologiju koja zadovoljava izuzetno visoke standarde u proizvodnji hrane XXI veka.  Kompanija FORTIN ispunjava sve ISO 9001, HACCP, QS, IFS, Kosher i Halal sertifikate u okvirima Evropske Unije. Danas se vrhunski FORTIN proizvodi mogu nabaviti u više od 60 zemalja širom sveta.

Sastav: ovsene mekinje superfine

Sadrže beta-glukane

Dovoljno je da ujutru potopite 2 supene kašike ovsenih mekinja u toploj ili hladnoj vodi, mleku ili jogurtu, sa voćem i koštunjarkama ili u slanoj varijanti sa npr. maslinovim uljem (otopljenim puterom/gijem) i tamarijem, pa da vas osećaj sitosti ne napusti tokom celog prepodneva.

Tagovi

prirodne pahuljice i mekinje ovsene mekinje i pahuljice fortin proizvodi za dijetu i mrsavljenje

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS