Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MATCHA ZELENI ČAJ
MAČA ČAJ U PRAHU 50g

MATCHA ZELENI ČAJ
MAČA ČAJ U PRAHU 50g

MATCHA ZELENI ČAJ <br> MAČA ČAJ U PRAHU 50g

Facebook

CENA: 990.00 din

VRHUNSKI ZELENI ČAJ U NAJMOĆNIJEM OBLIKU!   

 • ubrzava metabolizam i podstiče varenje 
 • pomaže u sagorevanju kalorija i mršavljenju 
 • pomaže u snižavanju holesterola i šećera u krvi 
 • usporava proces starenja, reguliše rad štitne žlezde   
 • smanjuje nivo holesterola u krvi, deluje protiv upala 
 • deluje protiv depresije, smiruje, opušta i podiže raspoloženje 
 • znatno smanjuje rizik od demencije u starijem dobu 
 • povećava sposobnost pamćenja i intelektualnog rada 
 • poboljšava koncentraciju, motivaciju i izdržljivost
 •  štititi moždane ćelije od šetnih procesa kod Alchajmerove i Parkinsonove bolesti 
 • deluje protiv upala, ublažava bolove, moćan je antioksidans 
 • odličan u borbi protiv virusa i bakterija 
 • hidrira i podmlađuje kožu

Po čemu se Mača razlikuje od svih ostalih čajeva? 

 Pre svega: 

 1) PO NAČINU UZGOJA – Najkvalitetniji izdanci se zaklanjaju od sunca 3 do 4 nedelje pre zrenja, čime se štite od direktnog uticaja sunčeve svetlosti. Na taj način se obezbeđuje maksimalno stvaranje hlorofila u samom listu biljke i dobija intenzivna zelena boja lista čaja. Bere se nedelju dana pre pune zrelosti biljke. 

 2) PO NAČINU OBRADE – sa lišća se skidaju peteljke i tvrdi delovi, a onda se najkvalitetniji delovi lišća melju u specijalnom kamenom mlinu. 

 3) PO NAČINU KONZUMIRANJA – umesto da se ukus, pun užitak i zdravstvena dobrobit dobijaju od čaja prelivenog preko listića, u slučaju Mače zapravo se unosi i sam prah, jer je toliko fin da se potpuno rastvori u vodi. Hranjiva vrednost i količina antioksidansa u jednoj šoljici Mača zelenog čaja jednaka je količini od 10 šoljica običnog zelenog čaja!!! 

Zeleni mača čaj sadrži katehin, karotin i vitamine A, B, C i E i ima izuzetno lekovita svojstva. 

 Osim što sadrži veliku količinu antioksidanasa, Mača čaj podstiče metabolizam i varenje i neverovatno pomaže u sagorevanju kalorija, što ga čini idealnim za detoksifikaciju organizma i mršavljenje.

Šoljica zelenog mača čaja ima smirujuće i opuštajuće dejstvo, podiže raspoloženje i poboljšava koncentraciju. Odličan je u borbi protiv virusa i bakterija, bogat je dijetalnim vlaknima i pomaže u snižavanju holesterola i šećera u krvi. Veoma je moćan antioksidans jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih oboljenja. 

Osim toga, čisti telo od toksina, ubrzava metabolizam, ublažava bolove, usporava proces starenja i smanjuje nivo holesterola u krvi. Delotvoran je i protiv upala, reguliše rad štitne žlezde, deluje protiv depresije i regeneriše jetru. Poboljšava pamćenje Osobe koje redovno konzumiraju zeleni mača čaj izložene su znatno manjem riziku od pojave demencije u starijem dobu. 

Istraživanja su pokazala da kofein iz čaja nadražuje koru velikog mozga, zbog čega se naše misli brže povezuju. Time se povećava sposobnost pamćenja, poboljšavaju koncentracija, motivacija i izdržljivost, a intelektualni rad postaje lakši i uspešniji. Neki od sastojaka zelenog mača čaja mogu zaštititi moždane ćelije od šetnih procesa koji prate Alchajmerovu i Parkinsonovu bolest. 

Podmlađuje kožu Svakodnevno konzumiranje zelenog mača čaja usporava starenje kože i sprečava njeno isušivanje. Tri šolje dnevno mogu pomoći da se koža oporavi od štetnog dejstva sunčevih zraka. Iz tog razloga zeleni čaj je sve češće jedan od glavnih sastojaka u brojnim kozmetičkim preparatima.

Sastav: Zeleni mača čaj u prahu

Jednu kafenu kašičicu preliti sa dva decilitra vruće, ali nikako kipuće vode i izmešati do pojave pene. Čaj se može izmiksati i malim mikserom za neskafu.  Uživajte!

Tagovi

superhrana proizvodi za dijetu i mrsavljenje memorija paznja koncentracija

Komentari i pitanja korisnika


Jovana, datum: 17.06.2023
Dobar dan, Kolika je gramaža ovog mača čaja u prahu?
  Hema-Kheya-Neye
Dobar dan Jovana, pakovanje sadrži 50 grama praha mače. Srdačan pozdrav, Hema-Kheya-Neye

Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS