Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MEKINJE SPELTE
Jevtic 300g

MEKINJE SPELTE
Jevtic 300g

MEKINJE SPELTE <br> Jevtic 300g

Facebook

CENA: 200.00 din

Spelta je bliska rođaka pšenice, ali ne izaziva alergiju kod ljudi koji su alergični na pšenicu. U spelti su dobro izbalansirani  ugljeni hidrati, belančevine, masti, minerali, vitamini i celuloza. Sadrži vitamine B grupe, magnezijum, cink, gvožđe, mangan, bakar i selen. Dijetetska vlakna spelte se lako rastvaraju u vodi, što omogućava dobru resorpciju hranjivih materija i odličan je izbor za sve one koji pate od problema sa varenjem. Preporučuje se posebno deci, starijim osobama, trudnicama, ali i sportistima kao dobar izvor energije. Korisna je i u slučaju anemije kao i kod reumatskih oboljenja.

Visok je izvor proteina koji doprinose izgradnji mišića i oporavku ćelija. Spelta sadrži gluten u malim količinama koji se lako rastvara u vodi i kada se ugreje lakše se vari, za razliku od glutena iz pšenice. Sadrži više vitamina B kompleksa od pšenice, više K vitamina, bogatija je proteinima i ima veliku količinu jednostavnih i složenih ugljenih hidrata, koji su važan činilac za stimulisanje imunološkog sistema.  Zahvaljujući debloj opni zrna, bolje se štiti od štetočina, čto je čini idealnom žitaricom za organsku proizvodnju.

Sastav: 100% spelta.

Kaša od spelte Mekinje spelte brzo skuvane u vodi pomešati sa orašastim voćem i 2 kašike suvog voća. Po želji dodati biljno mleko i cimet, đumbir i kardamon u prahu.

Tagovi

prirodne pahuljice i mekinje proizvodi za trudnice

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS