Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MELEM OD
GAVEZA 300g

MELEM OD
GAVEZA 300g

MELEM OD<BR>GAVEZA 300g

Facebook

CENA: 895.00 din

„Ko’ melem na ranu“, dobro nam je poznata izreka kad stigne pomoć u pravom trenutku. S pravom i ponosom tvrdimo da je melem od gaveza dostojan nosilac ovog epiteta. Kao da je uzet sa police najstarijeg travara koji u bespućima i nedodjijama pomaže onima kojima treba pomoć.

Melem će izdašno i ubrzano zaceliti, odnosno pomoći kod preloma i naprsnuća kostiju, iščašenja, uganuća, nagnječenja, uboja, čireva, starih rana, slabih kukova, gihta i slično. Nekada nije bilo lekara, a melema je od vajkada bilo. Pomaže i danas, a nezamenjiv je u navedenim slučajevima.

Sastav: gavez (symphytum officinale), neven (calendula officinalis), svinjska mast, alkohol

Na svaku kašiku melema dodati dve do tri kašike vrele vode, dobro promešati, zatim naneti u debljem sloju na komad tkanine i njome obmotati ugroženo mesto, a preko toga drugom tkaninom ili prijanjajućom najlon folijom. Držati tokom noći, a ujutro oprati mlakom vodom. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture proizvodi za stariju populaciju proizvodi za sportiste

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS