Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ OBROK DETOKS
400g Zdravo bilje

OBROK DETOKS
400g Zdravo bilje

OBROK DETOKS <br> 400g Zdravo bilje

Facebook

CENA: 910.00 din

Take Five, ukusan i nutritivan proteinski doručak, za pet sati sitosti, sadrži povećanu dozu proteina, biljna vlakna koja će poboljšati varenje, spirulinu za čišćenje i moringu za obnovu krvnih ćelija i imuniteta, maku za povećanje energije i garcinu za mršavljenje.

Savršeni ukus višnje i belgijske crne čokolade je savršena preporuka za proteinski doručak Take Five Detox. Čišćenje ili detoksikacija organizma uz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost je siguran način da se iz organizma eliminišu toksini koji se gomilaju u našem organizmu. Korišćenjem prirodnih preparata kao što su Peruanska maka, Spirulina i Moringa pomoći će vam da na siguran način izvršite detoksikaciju organizma.

Take Five Detox sadrži: ovsene pahuljice, proteinska brašna (laneno, bundevino, susamovo), moringu, spirulinu i biljna vlakna - inulin.

Dve ili tri supene kašike sipati u posudu i preliti jogurtom, mlekom ili vrućom vodom. Dobro promešati, ostaviti da odstoji 3 do 5 minuta i vaš optimalno balansiran obrok je spreman za upotrebu.

Tagovi

superhrana vitamini i proteini proizvodi za ciscenje i detoksikaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS