Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ OVSENE PAHULJICE SITNE
ORGANSKE Fortin 250g

OVSENE PAHULJICE SITNE
ORGANSKE Fortin 250g

OVSENE PAHULJICE SITNE<BR> ORGANSKE Fortin 250g

Facebook

CENA: 250.00 din

Odgajene bez potencijalno štetnih pesticida i herbicida. Bogate rastvorljiviim vlaknima, fosforom, vitaminom B1, magnezijumom i cinkom. Čista zdrava hrana za vas i vaše najmilije. Sadrže visok sadržaj vlakana. Sitne su, ukusne i lako rastvorljive. poseduju vrhunski kvalitet. Priprema: 2 minuta 

Čista zdrava hrana za vas i vaše najmilije. 

visok sadržaj vlakana 

sitne - ukusne - lako rastvorljive 

vrhunski kvalitet

priprema: 2 minuta  

Ljudi koji svakodnevno jedu ovsene pahuljice za doručak imaju mnogo više energije tokom dana od onih koji isključuju ovu žitaricu iz svog jutarnjeg obroka. Ovas u obliku pahuljica je najhranjivija žitarica, jer veoma brzo daje osećaj sitosti koji vas drži tokom dužeg vremena. Po sadržaju vitamina i minerala, ovsene pahuljice predstavljaju izvanredno sredstvo za jačanje sistema. 

Organske ovsene pahuljice Fortin proizvedene su u Nemačkoj po najsavremenijoj tehnologiji koja obezbedjuje vrhunski kvalitet. Ovas od koga se proizvode je pažljivo biran iz organskog uzgoja. Poseduju sertifikat za organski, halal i košer kvalitet. 

Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana povoljno utiču na peristaltiku i pražnjenje creva. Podstiču varenje i održavaju nivo šećera u normali. Utiču na sporije povećanje nivoa šećera u krvi. Nutricionisti preporučuju da se ovsene pahuljice uzimaju za doručak ili užinu jer dugo pružaju osećaj sitosti. 

Ovsene pahuljice se sporo razlažu u želucu i zahvaljujući tome pružaju energiju koja traje. Njihova rastvorljiva vlakna mogu da smanje rizik od srčanih oboljenja u okviru dijete koja sadrži manje količine zasićenih masti i holesterola.

Pripremite organske ovsene pahuljice sa voćem i orašastim plodovima da biste započeli dan ispunjeni svežom energijom. Pomešajte ih sa medom ili tamnim šećerom (kokosovim) i cimetom da biste se osladili i ugrejali tokom hladnijih dana. Budite maštoviti, kreirajte uvek novi obrok u raznim kombinacijama. 

Ovsene pahuljice se ne koriste samo za doručak. Dodajte ih kao zdrav sastojak u vaša omiljena jela, supe ili kolačiće. Neutralan ukus ovsa vam dozvoljava da uživate u svim dobrobitima po zdravlje koje one pružaju, i to u najrazličitijim jelima ili snekovima u bilo koje doba dana.

Sastav: organski ovas (alergen)

Sadrže beta-glukane

Priprema: 2 minuta 

Ovsene pahuljice preliti toplom vodom, mlekom, jogurtom ili voćnim sokom. Dodati po želji voće, suvo voće, orašaste plodove, semenke. Ostaviti da odstoji 2 minuta.

Tagovi

prirodne pahuljice i mekinje organske zitarice i mahunarke ovsene mekinje i pahuljice fortin

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS