Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ RELAX PAKET
za opuštanje i protiv bola

RELAX PAKET
za opuštanje i protiv bola

AKCIJA
RELAX PAKET <br> za opuštanje i protiv bola

Facebook

CENA: 1,880.00 din

u paketu dobijate:

1 relax jastuk veći 390x85mm

1 RELAX jastuk manji 185x110mm

1 Himalajska so krupna 350g

1 Nigari 1oo gr 


Relax jastuci sa himalajskom solju se koriste za relaksaciju lica i očiju, za ublažavanje glavobolje i za smanjenje bola u mišićima i drugim delovima tela. Po potrebi se mogu koristiti kao topla ili hladna obloga. 

Sadrže najčistiju krupnu kristalnu himalajsku so uvezenu iz Paksitana i dve 100% pamučne navlake. Spoljna navlaka je veoma dekorativna i može se prati. 

Terapeutski RELAX jastuk od himalajske soli za vrat (veći) smanjuje bol i napetost u oblasti vrata, na vrhu kičme i u ramenima. Može se koristiti na sobnoj temperaturi, a za delotvorniji terapeutski učinak primenjuje se kao topla ili hladna kompresa. Himalajska so u terapeutskom RELAX JASTUKU ima sposobnost da zadrži toplotu ili hladnoću dugo, čime se dejstvo minerala tokom terapije produžava. Koristi se kao topla ili hladna obloga za ublažavanje napetosti i ukočenosti u vratu, za smanjenje bola u mišićima i zglobovima i kod sportskih povreda. Terapeutski RELAX JASTUK za vrat ispunjen je krupnom kristalnom himalajskom solju koja sadrži obilje minerala i sunčeve energije koja se u njoj taložila milionima godina. Lako se prilagođava obliku tela i prijatno deluje i snabdeva  energijom predeo na koji se aplicira. Himalajska so je upakovana u dve 100% pamučne navlake. Spoljna navlaka je veoma dekorativna i lako skida i pere. 

Terapeutski RELAX jastuk od himalajske soli za čelo (manji) ublažava neprijatnost kod glavobolje i migrene. Može se koristiti na sobnoj temperaturi, a za delotvorniji terapeutski učinak primenjuje se kao hladna ili topla kompresa. Himalajska so u terapeutskom RELAX JASTUKU ima sposobnost da zadrži hladnoću ili toplotu dugo, čime se dejstvo minerala tokom terapije produžava. Koristi se kao hladna obloga za smirivanje glavobolje i migrene, za ublažavanje bola u mišićima i zglobovima i kod sportskih povreda ili kao topla obloga za smanjenje reumatskih bolova. Terapeutski RELAX JASTUK za čelo ispunjen je krupnom kristalnom himalajskom solju koja sadrži obilje minerala i sunčeve energije koja se u njoj taložila milionima godina. Lako se prilagođava obliku tela i prijatno deluje i snabdeva  energijom predeo na koji se aplicira. Himalajska so je upakovana u dve 100% pamučne navlake. Spoljna navlaka je veoma dekorativna i lako skida i pere. 

Krupna himalajska kristalna roze so se rastvara u relaksirajućim kupkama. Sadrži svih 84 minerala koji su potrebni za pravilan rad svih telesnih funkcija. Može se kombinovati sa laticama ruže, mirisnim biljkama i eteričnim uljima.

Nigari (prirodni magnezijum hlorid iz dubine mora) se koristi kao napitak ili u kupkama za relaksaciju. Nigari, derivat morske soli iz Japanskog mora, potpuno je prirodan i ekološki čist proizvod koji sadrži više od 95% magnezijum hlorida, a poznat je po brojnim svojstvima povoljnim za ljudsko zdravlje. 

POVOLJNI EFEKTI MAGNEZIJUM HLORIDA

 • povećava energiju ublažava depresiju opušta nerve i grčeve u mišićima 
 • ublažava glavobolje 
 • štiti kardiovaskularni sistem 
 • podmlađuje organizam 
 • štiti od gripa i prehlade 
 • pomaže kod bolesti nervnog sistema
 • štiti od osteoporoze i reume 
 • deluje laksativno i podstiče probavu 
 • uravnotežuje hormone pomaže kod mršavljenja 
 • ima antikancerogeno dejstvo 

RELAX JASTUK VEĆI 390x85mm RELAX JASTUK MANJI 185x110mm HIMALAJSKU SO KRUPNU 350g NIGARI MAGNEZIJUM HLORID 200g

Terapeutski RELAX jastuci: 

Ako želite da koristite terapeutski RELAX JASTUK kao hladnu kompresu, stavite jastuk u plastičnu kesicu i ostavite ga u frizeru 30 do 60 minuta. Tada se može aplicirati direktno na obolelo mesto, pre svega za glavobolje i ublažavanje otoka, a povoljno deluje i za bolove u mišićima i upale tkiva. Ako nameravate da kostitite terapeutski RELAX JASTUK za sportske povrede, pravilo je da se tokom prvih 24 sata koristi kao hladna kompresa koja kontroliše otoke. Nakon 24 sata, RELAX JASTUK se koristi kao topla kompresa da bi se unapredila cirkulacija i ubrzao oporavak. Ako želite da koristite terapeutski RELAX JASTUK kao toplu kompresu, zagrejte jastuk u rerni desetak minuta na 100 do 120 stepeni. Ako je toplota podnošljiva, možete jastuk aplicirati direktno na obolelo mesto da bi se ubrzao oporavak ili prijatno ugrejali zglobovi. Topla kompresa se može koristiti i za ublažavanje bola u reumatičnim zglobovima, kao i za menstrualne bolove. Prirodni kristali Himalajske soli traju neograničeno i prodiru duboko u mišiće i zglobove, pružajući ekstremnu relaksaciju i donoseći olakšanje. Terapeutski RELAX JASTUCI su potpuno bezbedni za decu, što ih čini idealnim za kućnu upotrebu, kao i za spa centre i centre za masažu. Priprema nigarija: Napitak od magnezijum hlorida može se pripremati kod kuće, u vašoj kuhinji. Prokuvati litar vode i ostaviti da se prohladi. U staklenu litarski bocu nasuti 33 grama magnezijum hlorida i preliti ohlađenom prokuvanom vodom. Ili prvo rastopiti 33g nigarija u maloj količini vode i onda tako razblažen nigari nasuti u litarsku flašu i dodati ostatak prokuvane i rashlađene vode Zatvoriti bocu i promućkati je da bi se sadržaj izmešao. Rastvor nije potrebno čuvati u frižideru. Da bi se ublažio gorak ukus magnezijum hlorida, dovoljno je dodati nekoliko kapi limuna Veoma efikasan način za smanjenje stresa i brzo opuštanje je potapanje stopala u toplu vodu sa dodatim nigarijem ili relaksirajuća kupka od rastopljenih nigari flekica.

RELAX KUPKA za opuštanje od himalajske soli i nigarija:

Opuštajuća kupka posle napornog dana ili treninga, kada smo u stresu ili iscrpljeni može da nas opusti i vrati u ravnotežu da bismo se osećali mnogo bolje i mogli više da uživamo u kvalitetnim trenucima.

Bezmirisna kupka od himalajske roza soli i nigarija (prirodni magnezijum hlorid) će vas sama po sebi potpuno opustiti zahvaljujući fantastičnim svojstvima magnezijum hlorida i prisustvu 84 mikroelementa u himalajskoj soli.

Ako više volite mirise, ova kupka za opuštanje može se kombinovati sa eteričnim uljima ili sušenim cvetovima i listićima koji se potope u toplu vodu ili stave u kesicu pod mlaz vruće vode. Mirisi nekoliko kapi odabranih eteričnih ulja će obogatiti vaš doživljaj, zato što se njihova opuštajuća svojstva trenutno prenose direktno na mozak. 

Ako se razumete u eterična ulja, izaberite kombinaciju koju najviše volite. Čak i nekoliko kapi jednog eteričnog ulja doneće vam radost i novo iskustvo. Mi vam preporučujemo sledeće kombinacije u slučaju da sami niste sigurni...

RELAX KUPKA:

 • šaka himalajske roze soli krupne 
 • prstohvat niragija 

ZA ŽENE: 

 • ruža 
 • geranijum
 • lavanda 
 • mandarina

ZA MUŠKARCE: 

 • vetiver
 • pačuli
 • bergamot
 • ruzmarin

Sva ova ulja poseduju neverovatno relaksirajuća svojstva i mogu se kombinovati na razne načine. Probajte sami ili svaki put napravite drugačiju kombinaciju prema trenutnom raspoloženju.

Tagovi

opusteno proizvodi za odmor i relaksaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS