Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ RUŽINA VODICA
GULAB JAL

RUŽINA VODICA
GULAB JAL

RUŽINA VODICA <br> GULAB JAL

Facebook

CENA: 430.00 din

Visokokvalitetna premijum ružina vodica koristi se za negu i lepotu ženske kože ili kao osvežavajući parfem za tople letnje dane. Može se mešati sa prirodnim preparatima za lice i nanositi na kožu. 

Ružina vodica pomaže u hidrataciji, revitalizaciji i vlaženju kože, pružajući joj osvežen izgled. Antioksidativna svojstva ruže doprinose jačanju ćelija kože i obnovi kožnih tkiva. Doprinosi osećaju lepote i prosperiteta žene.

Ružina vodica je tečnost koja preostaje prilikom dobijanja ružinog ulja. Upotrebljava se od davnina za lepotu žene ali i kao začin u ishrani. 

Ružina vodica: 

  • Idealno čisti kožu lica 
  • Blagi je antiseptik 
  • 100% prirodan tonik za kožu 
  • Savršeni parfem za tople, letnje dane 
  • Vlaži, podmlađuje i osvežava teksturu kože lica 
  • Pomaže kod akni, bubuljica, bora i mrlja 

Može da se doda u prirodno ulje (jojoba, kokos...) i prirodni puter (ši, kakao, kokos...) radi dobijanja mirisnih krema i losiona naročito pogodnih za suvu, zrelu i osetljivu kožu. 


Inače se ružina vodica koristi u Istočnjačkoj kuhinji osim u kozmetičke svrhe i u ishrani, zahvaljujući svojoj delikatnoj aromi. Tradicionalno se dodaje raznim poslasticama, kao što su ratluk, sladoled ili lasi od ruže. U tu svrhu potrebno je nabaviti posebnu ružinu vodicu pogodnu za upotrebu u ishrani.


Sastav: čista ružina voda Zapremina 60ml

Koristi se kao tonik za lice, u prirodnim kremama i losionima za negu lice i tela napravljenim kod kuće. Mali savet: pomešajte ružinu vodicu sa maskom za lice kako biste pojačali njeno tonično delovanje ili uklonite ostatke maske koristeći vaticu natopljenu ružinom vodicom da obezbedite prirodnu svežinu i umirujući parfem tokom dana. 

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi nega lica i tela prirodni melemi ulja i tinkture

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS