Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ŠEĆER BREZIN
KSILITOL 300g

ŠEĆER BREZIN
KSILITOL 300g

ŠEĆER BREZIN <br> KSILITOL 300g

Facebook

CENA: 765.00 din

Brezin šećer je potpuno prirodni zaslađivač koji nudi alternativu za one koji ne žele da se odreknu slatkog ukusa, ali vode računa o uravnoteženoj ishrani članova svoje porodice. Divnog je izgleda i ukusa koji se ni najmanje ne razlikuje od belog kristalnog šećera. Zahvaljujući veoma niskom glikemijskom indeksu, pogodan je za ishranu dijabetičara i onih koji su na strogim režimima dijete.

Brezin šećer je po svom sadržaju 100% ksilitol, supstanca koja se prirodno nalazi u gotovo svom povrću i voću. Ima veoma nizak glikemijski indeks, 7-13 pa je pogodan i za ishranu dijabetičara. Konzumiranje brezinog šećera u uravnoteženoj ishrani može da doprinese održavanju normalnog nivoa šećera u krvi i normalne telesne težine. Ksilitol se polako apsorbuje i vari, pa daje osećaj sitosti. U odnosu na šećer (saharozu), ima manje kalorija i 40% mu je manja energetska vrednost (2,4 kcal/g). Upotreba brezinog šećera umesto običnog šećera (saharoze) može da doprinese održanju zdravih zuba, a ukoliko se uzima posle obroka, može da podstakne remineralizaciju zuba.

Sastav: 100% brezin šećer (ksilitol)

Kreativnost: možete koristiti brezin šećer prilikom pravljenja kolača, kuvanja i pripreme kafe i čajeva i voćnih smutija. Napomena: brezin šećer nije pogodan za gljivice, zi stoga se ne preporučuje u pripremi peciva koja se prave sa kvascem.

Tagovi

prirodni zasladjivaci secer med proizvodi za dijetu i mrsavljenje

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS