Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ R CLAY GLINA
ZA REUMU SHENEMIL

R CLAY GLINA
ZA REUMU SHENEMIL

R CLAY GLINA <br> ZA REUMU SHENEMIL

Facebook

CENA: 535.00 din

R CLAY MASK je prirodna maska na bazi gline koja omogućuje pojačan dotok krvi, sprečava gomilanje toksina i hrani kožu reumatičnih predela zglobova i mišića. Poboljšava pokretljivost zglobova, opušta mišiće, smanjuje bol i otok.

R CLAY MASK-om mogu se mazati sva zglobna mesta zahvaćena reumom, na prstima i drugim zglobovima šake, zglobove laktova, vratne pršljenove, pršljenove donjeg dela kičme, zglobove kuka, kolena, gležnjeve… Kako su reumatske tegobe naglašene noću, to se preporučuje nanošenje gline i pre spavanja, kako bismo je držali i u toku noći. Preko gline se može staviti zavoj, pa preko tog zavoja glina, i tako u više slojeva. Ovaj proizvod ne šteti odeći i posteljini. Odeću oblačiti posle zasušivanja gline. Skida se mekom tkaninom ili vatom, nakvašenom mlakom vodom ili isprati vodom. Posle skidanja gline moguće je crvenilo, koje je normalna posledica dejstva gline. Prsti ruku namazani glinom u toku noći ostaju u ispruženom položaju, jer ih glina zateže, tako da je olakšana periferna cirkulacija krvi. Kičmu treba mazati glinom i zavojem u više slojeva u toploj prostoriji i čekati da zasuši, a potom se obući. R CLAY MASK je posebno pogodna za sve postoperativne ortopedske tretmane – rehabilitaciju. Utiče na eliminaciju ožiljaka. Sva mesta koja su imala prelom, ugnječenje ili isčašenje mogu se mazati se glinom i zavojem u više slojeva i tako se drži duže vreme. Glinom i zavojem, ukoliko je to moguće, treba obaviti zglobno mesto Pravi simptomi reume su bolovi u zglobovima šake, lakta, kuka, ramena ili kolena. Ako se u prstima šaka javlja trnjenje i svrab („mravinjanje“), onda je problem u vratnom pršljenu, te i njega treba istovremeno mazati glinom. Deformacijama zgloba dolazi do gnječenja krvnih sudova i nerava, odnosno do slabe ishranjenosti tkiva ekstermiteta. Kako je san zadužen za regeneraciju tkiva, to se u njegovoj poslednjoj fazi, rano ujutro, u zglobovima (prsti ruku i nogu, rame, koleno, vrat, kičma) oseća ukočenost, bol poput uboda, što nas budi iz sna. U kritičnim slučajevima ili akutnim stanjima, preporučuje se da uporedo sa glinom koristimo i nagrevanje – TERMOGLINOM.

Sastav: Voda (water), glina (clay), vitamin C (ascorbic acid),ksantan guma (xanthan gum),natrijum bikarbonat (sodium bicarbonate), uljni ekstrakt hajdučke trave (yarrow oil extract), ekstrakt divljeg kestena (horse-chestnut seed extract), ekstrakt tamjana (frankincense extract), mentol (menthol), kamfor (camphor), natrijum salicilat (sodium salicylate), metil salicilat (methyl salicylate). NAPOMENE: Pri upotrebi, obratiti pažnju da ne dođe do dodira sa očima.

Sva zglobna mesta zahvaćena reumom, prsti šake, zglob šake, zglob lakta, vratni pršljenovi, kuk ili pak pršljenovi donjeg dela kičme, kao i zglobovi kolena, i nogu, mažu se glinom za reumu. Kako su reumatske tegobe izražene noću, to se preporučuje mazanje gline pre spavanja, kako bismo glinu i u toku noći držali.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture kosti zglobovi misici

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS