Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ TEMPEH PRŽENI
ORGANSKI VAKUMIRANI 200g

TEMPEH PRŽENI
ORGANSKI VAKUMIRANI 200g

TEMPEH PRŽENI <br> ORGANSKI VAKUMIRANI 200g

Facebook

CENA: 455.00 din

Organski izuzetno hranljiv i ukusan posni proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna. Tempeh je izuzetno hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna od organski proizvedene soje u vidu šnicli začinjenih soja sosom koje brzo daju osećaj sitosti.

Veoma je primamljiv tokom posta i za osobe koje su u prelaznoj fazi ka prestanku konzumiranja namirnica životinjskog porekla. Služi se uz povrće i žitarice, a može se dodati i u sendviče! Najukusniji je kada se isprži začinjen soja sosom, a može se dodavati i u jela koja se kuvaju ili dinstaju. Tempeh je bogat biljnim vlaknima neophodnim za efikasno varenje. Pomaže smanjenju nivoa holesterola u krvi, jača bubrege, bešiku i reproduktivne organe i poseduje preventivna svojstva protiv kancera. Preporučuje se i osobama koje pate od diabetesa, jer vlakna i proteini u tempehu pomažu u držanju nivoa šećera u krvi pod kontrolom. Bogat je proteinima, vitaminima B grupe, sadrži značajne količine mangana, fosfora, magnezijuma i gvožđa. Posno, vegansko, bez holesterola, bez aditiva!

Sastav: soja, hladno ceđeno suncokretovo ulje, soja sos, sirće, starter kultura.

Gotov za jelo. Može se podgrejati na tiganju.


Služi se podgrejan uz povrće i žitarice, a može se dodati i u sendviče.


IDEJA ZA POST I ZA VEGANE: 

Ražnjići od tempeha

Prženi tempeh iseckati na kockice i dodatno kratko ispeći u ugrejanoj rerni da dobije hrskavu koricu. Ako volite slanije ražnjiće, dodati malo tamari soja sosa pre stavljanja u rernu.

Pored tempeha na ražnjiću po želji kombinovati odabrano povrće ili pečurke.

Tagovi

zamena za meso sir jaja ostali organski proizvodi vege meso sir jaja

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS