Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ TEMPEH SIROVI
ORGANSKI VAKUMIRAN 200g

TEMPEH SIROVI
ORGANSKI VAKUMIRAN 200g

TEMPEH SIROVI <br>ORGANSKI VAKUMIRAN 200g

Facebook

CENA: 300.00 din

Organski izuzetno hranljiv i ukusan posni proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna. Tempeh je izuzetno hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna od organski proizvedene soje u vidu šnicli koje brzo daju osećaj sitosti. Veoma je primamljiv tokom posta i za osobe koje su u prelaznoj fazi ka prestanku konzumiranja namirnica životinjskog porekla. Služi se uz povrće i žitarice, a može se dodati i u sendviče! Najukusniji je kada se isprži začinjen soja sosom, a može se dodavati i u jela koja se kuvaju ili dinstaju.

Tempeh je bogat biljnim vlaknima neophodnim za efikasno varenje. Pomaže smanjenju nivoa holesterola u krvi, jača bubrege, bešiku i reproduktivne organe i poseduje preventivna svojstva protiv kancera. Preporučuje se i osobama koje pate od diabetesa, jer vlakna i proteini u tempehu pomažu u držanju nivoa šećera u krvi pod kontrolom. Bogat je proteinima, vitaminima B grupe, sadrži značajne količine mangana, fosfora, magnezijuma i gvožđa. Posno, vegansko, bez holesterola, bez aditiva!

Sastojci: soja, sirće, starter kultura. Organski proizvod

Pre upotrebe tempeh začiniti po želji i termički obraditi. Najukusniji je kada se isprži začinjen soja sosom, a može se dodavati i u jela koja se kuvaju ili dinstaju.


Sirovi tempeh iseckati na kockice i potopiti u mešavinu maslinovog ulja, tamarija i omiljenih začina i ispeći u ugrejanoj rerni da dobije hrskavu koricu. 

Pored tempeha na ražnjiću po želji kombinovati unapred začinjeno povrće ili pečurke.

Tagovi

zamena za meso sir jaja ostali organski proizvodi vege meso sir jaja

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS