Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ TRIFALA
KAPSULE 60 kom

TRIFALA
KAPSULE 60 kom

TRIFALA <br> KAPSULE 60 kom

Facebook

CENA: 1,215.00 din

Trifala je najpopularnija biljna formula u Indiji. Ona predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno podržava snagu organizma. Fiziologija vegetarijanaca ne može da toleriše snažne laksative. Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksifikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. To je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

Delovanje:

 • Detoksifikuje ceo organizam.
 • Ima snažno protivupalno i antivirusno dejstvo.
 • Čisti i tonira gastro-intestinalni trakt.
 • Ispravlja konstipaciju i lenja creva.
 • Čisti jetru, žuč, creva i krv.
 • Doprinosi održavanju zdravog nivoa holesterola.
 • Smanjuje masne naslage, jača oči i kožu.
 • Pročišćava urin, jača urinarni trakt.
 • Razlaže šlajm, pomaže iskašljavanje.
 • Poboljšava delotvornost drugih biljnih preparata.

Trifala i hrani i pročišćava 

Hranljivi aspekat odražava se u velikoj količini C vitamina, prisustvu linoleinskog ulja i drugim hranljivim sastojcima koji je više čine tonikom. 

Purgativna sredstva su potrebna ljudima koji pate od neredovne stolice, uzrokovane kongestijom (začepljenjem) jetre i žučne kese, koja se obično javlja zajedno sa prisustvom izvesne doze toksina u krvi. Oni kojima su potrebni lubrikantni laksativi pate od intestinalne suvoće (suvih creva, tvrde stolice) uzrokovane različitim metaboličkim faktorima, koji uključuju kako nedostatak hranljivih materija tako i višak metaboličke energije. 

Ajurvedski principi trifale 

Biljke koje se nalaze u sastavu trifale imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda koja su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine (tri doše). 

 • poboljšava varenje 
 • smanjuje holesterol
 • poboljšava cirkulaciju
 • sadrži 31% linoleinske kiseline
 • pokazuje značajan kardio – zaštitni efekat
 • smanjuje visoki krvni pritisak
 • poboljšava funkcionisanje jetre
 • ima dokazana anti-upalna i anti-virusna svojstva
 • izbacuje sluz


Dr sci.med. Michael Tierra L. Ac. O. M. D

Sastav: sprašen plod amle, sprašen plod haritaki, sprašen plod bibhitaki.

Kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, sredstvo protiv zgrudvavanja: talk.

Amalaki je kiselog ukusa i u ajurvedskoj medicini odgovara pita principu i elementu vatre. To je tonik koji hladi, opor, blagi laksativ, antipiretik. Koristi se za tretiranje neravnoteža pite koje uključuju čireve, stomačnu upalu, probleme tankog creva, konstipaciju, diareju, kongestiju jetre, osipe, infekcije i osećaj gorenja u telu. Amalaki je poznat po tome što je najveći prirodni izvor vitamina C. Poseduje 20 puta veću količinu vitamina C od pomorandže, kao i jedinstvenu termostabilnost. 

Bibitaki je opor, osvežava, poboljšava varenje i oslobađa od grčeva. Njegov primarni ukus je opor, da bi zatim postao sladak, gorak i ljut. Deluje na neravnoteže koje su povezane sa kaphom ili sluzi. Prema ajurvedskoj medicini odgovara elementima zemlje i vode. Ono što je specifično za bibitaki je da čisti i uravnotežuje višak sluzi, reguliše astmu, stanje bronhiola, alergije i štucanje. 

Haritaki poseduje laksativne, opore, podmazivajuće, antiparazitske, antispazmatične i nervno umirujuće kvalitete. Zbog toga se koristi pri tretiranju akutne i hronične konstipacije, nervoze, anksioznosti i osećaja fizičke težine.

Preporučena upotreba proizvoda:

1 kapsula 3x dnevno.

Upozorenja: žene koje doje, trudnice, deca mlađa od 12 godina ili osobe koje su preosetljive na bilo koji od navedenih sastojaka, trebalo bi da se posavetuju sa svojim lekarom.

Napomene: preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.

TRUDNICE NE BI TREBALO DA PIJU TRIFALU, ZATO ŠTO MOŽE DA UZNEMIRI PLOD.

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi ajurvedski dodaci ishrani ajurvedska medicina

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS