Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE MAHANARAJANA
ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

ULJE MAHANARAJANA
ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

ULJE MAHANARAJANA <br> ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Facebook

CENA: 1,180.00 din

Ajurvedsko ulje za zglobove i mišiće

Vrhunsko ulje za zglobove i mišiće! Ekstrakti više od četrdeset trava, drevnim postupkom koji traje najmanje tri meseca, stapaju se sa čistim susamovim uljem i tako stvaraju vrhunsko, vekovima provereno ulje za zdrave i gipke zglobove i mišiće. Preterani fizički napori dovode do smanjenja gipkosti i pokretljivosti zglobova i do nakupljanja mlečne kiseline i drugih otrova u mišićima. Tako dolazi do ukočenosti, bolova, upala pa čak i oticanja u predelu zglobova ili probadanja, grčenja, bolova i stegnutosti u prenapregnutim mišićima.

Baidyanath Mahanarajana Ulje ima široku upotrebu u lečenju svih "vata" problema (bolova u zglobovima i mišićima). Masaža ovim uljem pruža brzo i dugotrajno olakšanje kod bolova u zglobovima, leđima, rebrima, preponama i povredama listova, kada je uzrok bola ukočenost. Redovnom upotrebom Mahanarajana ulja jačaju se nervi, mišići i kosti. Ovo ulje takođe jača kožu. 

Veoma je delotvorno kod dece, muškaraca i žena svih uzrasta i kod trudnica. 

Mahanarajana ulje je ajurvedsko ulje koje je u osnovi susamovo ulje, obogaćeno šafranom. Uz to sadrži i preko 40 medicinskih trava koje jačaju mišiće, kosti i zglobove. Poseduje umirujuće dejstvo i ublažava upalu zglobova. Delotvorno je kod svih hroničnih poremećaja poput osteoartritisa. Osim toga, obnavlja umorne mišiće. 

Redovna masaža Mahanarajana uljem isceljuje kosti, uvećava dotok krvi u mišiće i podmlađuje nerve, pružajući dugotrajno olakšanje. Takođe je veoma delotvorno u lečenju ekstremiteta kod paralize uzrokovane moždanim udarom ili povredom.


Mahanarajana ulje: Greje i opušta preopterećene mišiće i zglobove. Uklanja mlečnu kiselinu i štetne materije iz mišića. Uklanja višak kalcijuma i sluzi iz zglobova. Biljni ekstratkti hrane zglobove i mišiće i tako ih brzo regenerišu. 

Susamovo ulje podmazuje zglobove i uklanja suvoću i krtost. Preporučuje se: Za masažu vrhunskih sportista posle velikih napora. U svim slučajevima gde je bol posledica preopterećenosti ili ishabanosti mišića ili zglobova. Zbog toničnog delovanja može da se koristi kod artritisa, reume, išijasa, bola u leđima, atrofije mišića i slično. 

U svim slučajevima kada je potrebno ishraniti i ojačati zglobove i mišiće. Kod različitih poremećaja vata doše. 

 Osim toga, Mahanarajana ulje na idealan način otklanja glavobolju, glavobolju usled sinusa, glavobolju od stresa, takođe depresiju, stres, anksioznost i osećaj težine u glavi. 

Ajurveda - Provereno vekovima!

U sastav ovog ulja ulaze najkvalitetnije biljke koje poseduju isceljujuća, obnavljajuća i opuštajuća svojstva, i tako nastaje ovo drevno i moćno ajurvedsko ulje koje deluje u roku od nekoliko minuta nakon apliciranja, ne stvarajući nikakve neželjene posledice. 

Ekstrakti više od četrdeset trava, drevnim postupkom koji traje najmanje tri meseca, stapaju se sa čistim susamovim uljem i šafranom i tako stvaraju vrhunsko, vekovima provereno ulje za zdrave i gipke zglobove i mišiće.


Sastav: susamovo ulje obogaćeno šafranom sa dodatkom više od 40 lekovitih trava, prema vekovnom ajurvedskom receptu

Toplim uljem blago masirajte zglobove (kružnim pokretima) i mišiće (uzdužnim pokretima) kada i koliko je potrebno. Za glavobolju masirati teme glave, čelo i slepoočnice, najbolje pre tuširanja.

Ne preporučuje se masaža tokom prva tri meseca trudnoće.

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi kosti zglobovi misici ajurvedska medicina

Komentari i pitanja korisnika


Vesna, datum: 28.12.2023
Da li ga mogu koristiti trudnice
  Hema-Kheya-Neye
Draga Vesna, masaža tokom trudnoće je generalno bezbedna, osim u retkim slučajevima. Masaža Mahanarajana uljem je i bezbedna i izuzetno delotvorna, ako se radi oprezno. U nekim slučajevima se, međutim, ne preporučuje tokom prvog trimestra trudnoće. Ako imate bilo kakve nedoumice, najbolje je da se prvo konsultujete sa Vašim lekarom. Vaša Hema-Kheya-Neye

Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS