Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE MAHANARAJANA
ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

ULJE MAHANARAJANA
ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

ULJE MAHANARAJANA <br> ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Facebook

CENA: 1,180.00 din

Vrhunsko ulje za zglobove i mišiće! Ekstrakti više od četrdeset trava, drevnim postupkom koji traje najmanje tri meseca, stapaju se sa čistim susamovim uljem i tako stvaraju vrhunsko, vekovima provereno ulje za zdrave i gipke zglobove i mišiće. Preterani fizički napori dovode do smanjenja gipkosti i pokretljivosti zglobova i do nakupljanja mlečne kiseline i drugih otrova u mišićima. Tako dolazi do ukočenosti, bolova, upala pa čak i oticanja u predelu zglobova ili probadanja, grčenja, bolova i stegnutosti u prenapregnutim mišićima.

Mahanarajana ulje: Greje i opušta preopterećene mišiće i zglobove. Uklanja mlečnu kiselinu i štetne materije iz mišića. Uklanja višak kalcijuma i sluzi iz zglobova. Biljni ekstratkti hrane zglobove i mišiće i tako ih brzo regenerišu. Susamovo ulje podmazuje zglobove i uklanja suvoću i krtost. Preporučuje se: Za masažu vrhunskih sportista posle velikih napora. U svim slučajevima gde je bol posledica preopterećenosti ili ishabanosti mišića ili zglobova. Zbog toničnog delovanja može da se koristi kod artritisa, reume, išijasa, bola u ledjima, atrofije mišića i slično. U svim slučajevima kada je potrebno ishraniti i ojačati zglobove i mišiće. Kod različitih poremećaja vata doše. Osim toga, Mahanarajana ulje na idealan način otklanja glavobolju, glavobolju usled sinusa, glavobolju od stresa, takodje depresiju, stres, anksioznost i osećaj težine u glavi. Najkvalitetnije biljke koje poseduju isceljujuća, obnavljajuća i opuštajuća svojstva ulaze u sastav ove mešavine, i tako nastaje ovo drevno i moćno ajurvedsko ulje koje deluje u roku od nekoliko minuta nakon apliciranja, ne stvarajući nikakve neželjene posledice. Ajurveda - Provereno vekovima! Ekstrakti više od četrdeset trava, drevnim postupkom koji traje najmanje tri meseca, stapaju se sa čistim susamovim uljem i tako stvaraju vrhunsko, vekovima provereno ulje za zdrave i gipke zglobove i mišiće.

Toplim uljem blago masirajte zglobove (kružnim pokretima) i mišiće (uzdužnim pokretima) kada i koliko je potrebno. Za glavobolju masirati teme glave, čelo i slepoočnice, najbolje pre tuširanja.

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi kosti zglobovi misici ajurvedska medicina

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS