Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE TAMJANA

ULJE TAMJANA

ULJE TAMJANA

Facebook

CENA: 1,600.00 din

Ulje Tamjana poseduje sladak, topao i dubok miris koji popravlja raspoloženje i opušta. Idealan je za meditaciju. Ovo ulje je 100% čisto i prirodno. Dobiveno je destilacijom. Pakovano je u staklenoj bočici sa staklenom pipetom, u kartonskoj ambalaži. 

Ulje tamjana:

  • deluje izrazito sedativno, smanjuje anksioznost, depresiju, nervnu napetost, glavobolje, nesanicu
  • ima regenerativno dejstvo na kožu
  • smanjuje bore i ožiljke od akni i od boginja
  • cenjeno je u kozmetici zbog prirodnog lifting efekta i korekcije bora
  • ublažava upalne procese kod Kronove bolesti, ulceroznog kolitisa, artritisa
  • jača imuni sistem stimulišući aktivnost leukocita
  • pokazuje protivtumorsku aktivnost zahvaljujući bosveličnoj kiselini


Mukolitičko i ekspektorantno  delovanje ga čini odličnim izborom za sve vrste respiratornih infekcija Poseduje sladak, topao i dubok miris koji popravlja raspoloženje i opušta, idealan za meditaciju.

Tajna lekovitog dejstva aromatične smole i ulja tamjana je bosvelična kiselina. Početna klinička istraživanja na ljudima pokazala su uverljive rezultate potvrđujući blagodeti od tradicionalne upotrebe tamjana. Ekstrakti tamjana su bili delotvorni kod pacijenata koji su patili od reumatoidnog artritisa, Kronove bolesti, ulceroznog kolitisa i astme. Bosvelična kiselina, jedna od glavnih komponenti tamjana, pokazuje i antitumorsku aktivnost. Deluje kroz nekoliko mehanizama koji sprečavaju proliferaciju ( širenje ) ćelija karcinoma. Kroz mnogobrojne oglede nisu zapažene neke značajnije nuspojave. Novija toksikološka i sigurnosna istraživanja potvrdila su da ekstrakti tamjana imaju širok sigurnosni spektar, kako u spoljašnjoj, tako i u internoj primeni.

Sastav: 100% ulje tamjana

Kad se upotrebljava kao aromaterapeutsko sredstvo tamjan može da pomogne kod brojnih emocionalnih stanja kao što je anksioznost, razočarenje, histerija i bezvoljnost. Stavite nekoliko kapi eteričnog ulja tamjana u večernju kupku i opustite se ili jednostavno zapalite nekoliko grumenčića dok se kupate. Eterično ulje tamjana možete nanositi na kožu ukoliko imate problema sa ožiljcima od akni, crvenilom ili ogrebotinama. Ako su u pitanju rane, nekoliko kapi ulja stavite na gazu i stavite direktno na ranu, dva puta dnevno. Ulje tamjana koristi se i za negu kože te borbu protiv bora. Na vrhove prstiju nakapajte malo ulja i utrljajte u predeo oko očiju, usana i na vrat, svako veče pre spavanja. Bore će biti manje vidljive, a koža će biti elastičnija. Za jake menstrualne grčeve nakapajte 8-10 kapi ulja u toplu kupku i opuštajte se dok bolovi ne prođu, a isto tako, uljem možete masirati donji deo stomaka dva puta dnevno. Kupka sa eteričnim uljem tamjana može pomoći i kod infekcija urinarnog trakta, a koristite je na isti način kao kod menstrualnih bolova. Da biste poboljšali cirkulaciju, masirajte određene delove tela dva puta dnevno. Pošto je poznat po svojim snažnim antiupalnim svojstvima mnogi veruju da tamjan može pomoći kod Kronove bolesti, ulceratvnog kolitisa i osteoartritisa, a pre upotrebe u te svrhe obavezno se posavetujte sa lekarom.

Tagovi

prirodni melemi ulja i tinkture stres glavobolja hormoni nervi raspolozenje nesanica

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS