Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ALGE ARAME 25g

ALGE ARAME 25g

ALGE ARAME 25g

Facebook

CENA: 520.00 din

Arame su bogate su ugljenohidratima, vlaknima, niacinom, kalcijumom, gvožđem i jodom, kao i vitaminima A, B1 i B2. 

Koriste se snižavanje krvnog pritiska i regulisanja tečnosti u organizmu, pomažu kod osteoporoze i PMS-a, kao i kod menstrualnih tegoba.

Arame alge rastu na obe obale Pacifika, uključujući područja Japana i Perua, a na Zapadu su i poznate pod imenom morski hrast (Sea Oak). Nakon berbe, sitnjenja i sušenja na vetru i suncu, arame se zgusnu u gomilu crnih vlakana. Kuvanjem postaju tamnobraon, dobijaju slatkast ukus. Arame se uglavnom dinstaju sa korenastim povrćem, tofuom ili sojom, a mogu da se koriste i kao zamena za hidžiki alge.

Sastav: alge arame

Uzmite ih u šaku kod čišćenja, ili onu količinu koju ćete kuvati, pa ih stavite u beli tanjir. Proberite ih i stresite prašinu. Zatim stavite alge u lonac, poklopite i brzo isperite u mnogo hladne vode i tako 1 do 3 puta, što zavisi od toga koliko su prljave. Ne koristite toplu vodu jer narušava mineralni sastav. Rukama dobro očistite arame i bacite vodu u kojoj ste ih ispirali. Poslednji put rukama izvadite alge i stavite ih u cediljku. Zadnja voda u kojoj ste ispirali obično se čuva za kuvanje. Od 30 grama sušenih arama, nakon kuvanja, dobićemo 2 pune šolje.

Tagovi

miso paste i morske alge proizvodi za zene srce pritisak krvni sudovi holesterol

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS