Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ALGE
NORI 20g

ALGE
NORI 20g

ALGE <br> NORI 20g

Facebook

CENA: 490.00 din

Nori alge su vrlo su ukusne i napoznatija su vrsta algi jer se koriste u pripremi sušija, koje je verovatno najpoznatije japansko jelo na svetu.

Nori alge pomažu funkciju nervnog sistema i snižavaju nivo holesterola.

Nori su tostirani listići alge i mogu se direktno konzumirati. Imaju i izuzetno visoki sadržaj kvalitetnih belančevina (dvaput više od iste količine goveđeg odreska).  Nori alge se upotrebljavaju kao dodatak u pripremi supa, salata, prženog pirinča i naravno sušija. 

Lekovita svojstva: 

Bogate su vitaminima A, čak 2-4 puta više nego što ga ima ista količina šargarepe, B, C,. nijacinom (vitamin B3) kao i vitamin B12, koji pomaže funkciju nervnog sistema i snižava nivo holesterola. Nori alge sadrže i znatne količine kacijuma i gvožđa.

Sastav: alge nori u listićima

Pošto su prethodno isečene i tostirane, spremne su za upotrebu. Koriste se za pripremu tradicionalnog sušija, ili naseckane sitno na kockice kao začin preko pirinča ili neke druge žitarice i mahunarke.

Tagovi

miso paste i morske alge srce pritisak krvni sudovi holesterol

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS