Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BANCHA ČAJ
ORGANSKI 50g

BANCHA ČAJ
ORGANSKI 50g

BANCHA ČAJ <br> ORGANSKI 50g

Facebook

CENA: 510.00 din

Organski zeleni čaj banča Banča je japanski zeleni čaj koji se sastoji od peteljki i od velikih zelenih listova donjih delova biljke čaj. Ima nizak nivo teina te je pogodan i za decu. Ovo je čaj iz organskog uzgoja, koji se ručno bere i obrađuje s velikom pažnjom, tradicionalnim metodama, da bi se sačuvala divna aroma.

Ovo je čaj iz organskog uzgoja, koji se ručno bere i obrađuje s velikom pažnjom, tradicionalnim metodama, da bi se sačuvala divna aroma. Prženi listići zelenog čaja sadrže veliki procenat kalcijuma (tri puta više nego mleko), te je ovaj čaj posebno pogodan za žene u menopoauzi i osobe koje pate od osteoporoze. Banča čaj sadrži i vitamine A, B1, B2, B3, C i gvožđe.

Sastav: listići organskog zelenog čaja

Prstohvat čaja preliti sa 2 dl vode temperature oko 80 stepeni Celzijusa i ostaviti da odstoji poklopljeno 3-5 min. Pripremanje čaja u Japanu je dostiglo nivo vrhunske umetnosti i svakako da je način pripreme veoma važan za ukus i kvalitet napitka. Suviše vruća voda uništiće dragoceni deo lekovitih sastojaka čaja i učiniti ga gorkim, tako da je najbolje da koristite vodu do 80 stepeni Celzijusa. Čaj je blagog ukusa, a možete ga pojačati ako listove čaja ostavite malo duže potopljene u vreloj vodi (nekoliko minuta). Tradicionalno, japanskim zelenim čajevima ne dodaje se ni mleko ni šećer.

Tagovi

zdravi napici topli napici izbor organskih toplih napitaka makrobiotika razno

Komentari i pitanja korisnika


Dragana janković, datum: 02.04.2022
Da li imate kukiča čaj? hvala
  Hema-Kheya-Neye
Draga Dragana, na žalost nemamo više kukiča čaj. Srdačan pozdrav!

Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS