(0) (0)

ǀ CITRONELA SPREJ PROTIV KOMARACA

CITRONELA SPREJ PROTIV KOMARACA

CITRONELA SPREJ PROTIV KOMARACA

Facebook

CENA: 380.00 din.

MAGNEZIJUM HLORID SPREJ SA CITRONELOM Osvežavajući sprej citrusnog mirisa za zaštitu od komaraca i insekata. Sprej koji odbija veliki broj insekata, a pre svega komarce. Ne sadrži alkohol, pogodan za decu.

Dejstvo: rasteruje komarce i druge insekte ublažava neprijatnost kod ujeda insekata deluje antiseptično i antimikrobno deluje protivupalno i umirujuće ubrzava zarastanje rana C I T R O N E L A Eterično ulje citronele iz Indonezije je ulje broj jedan kada se radi o zaštiti od insekata. Dobija se destilacijom na vodenoj pari nadzemnih delova biljke poznate kao Cymbopogon winterianus. Zahvaljujući svežoj i toploj aromi, uobičajeni je sastojak parfema i kozmetičkih proizvoda, a od davnina se koristi u svećama, mirisnim štapićima, sprejevima, losionima i drugim proizvodima za kampovanje i aktivnosti na otvorenom. Upotreba ulja od citronele u razne svrhe čini ga izvrsnim izborom za vaš dom i kućnu negu, jer osveživa i unutrašnje i otvorene prostore. Ulje citronele je odličan antiseptik, deluje antimikrobno, protivupalno i umirujuće na kožu čineći je zdravom i sjajnom. Poseduje izraženo fungicidno i insekticidno dejstvo. Miris citronele deluje osvežavajuće i okrepljujuće kod umora. Na emocionalnom i energetskom nivou citronela umiruje i pročišćava. U aromaterapiji se koristi da ublaži i rastera negativne emocije. M A G N E Z I J U M   H L O R I D Prirodni magnezijum hlorid (MgCl2) je na Istoku poznat kao nigari. Uvezen iz Japana, gde se proizvodi isparavanjem morske vode, magnezijum hlorid održava kožu blistavom, ublažava znake starenja, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću što brzo prodire kroz kožu u žlezde, limfni sistem i krvotok. G L I C E R I N   I   V O D A Glicerin biljnog porekla u kombinaciji sa destilovanom vodom vlaži kožu i štiti je od spoljnjih uticaja, čineći je neverovatno glatkom i mekom.

Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2) prirodnog porekla eterično ulje citronele prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda

Promućkati pre upotrebe. Poprskati izložene delove kože pred izlazak na otvoreno, pred spavanje ili u svakoj prilici u kojoj ste izloženi komarcima ili drugim insektima. Voditi računa da se ne udiše direktno i da ne dodje u kontakt sa očima. Za decu mladju od 12 godina sprej raspršiti po odeći, a za bebe je dovoljno da se komad prirodne tkanine poprska sprejem i postavi u blizini bebe. Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od izvora svetlosti i toplote. Bezbedno za ljudsko zdravlje i zdravlje životinja.

Tagovi

magnezijum sprejevi sa etericnim uljima proizvodi za odmor i relaksaciju sprejevi sa magnezijumom i etericnim uljima

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS