Vaša korpa
prirodna medicina > Prirodna ulja i tinkture

CITRONELA SPREJ PROTIV KOMARACA

0.00
380.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

-  -  -  PROTIV INSEKATA  -  -  -
MAGNEZIJUM HLORID SPREJ SA CITRONELOM

Osvežavajući sprej citrusnog mirisa za zaštitu od komaraca i insekata.
Sprej koji odbija veliki broj insekata, a pre svega komarce.
Ne sadrži alkohol, pogodan za decu.

Sastav: 

  • magnezijum hlorid (MgCl2) prirodnog porekla
  • eterično ulje citronele
  • prirodni glicerin biljnog porekla
  • destilovana voda

Dejstvo:

  • rasteruje komarce i druge insekte
  • ublažava neprijatnost kod ujeda insekata
  • deluje antiseptično i antimikrobno
  • deluje protivupalno i umirujuće
  • ubrzava zarastanje rana


Način upotrebe:
Promućkati pre upotrebe. Poprskati izložene delove kože pred izlazak na otvoreno, pred spavanje ili u svakoj prilici u kojoj ste izloženi komarcima ili drugim insektima. Voditi računa da se ne udiše direktno i da ne dodje u kontakt sa očima. Za decu mladju od 12 godina sprej raspršiti po odeći, a za bebe je dovoljno da se komad prirodne tkanine poprska sprejem i postavi u blizini bebe.

+ 100% PRIRODAN + NE SADRŽI ALKOHOL + POGODAN ZA DECU +

C I T R O N E L A

Eterično ulje citronele iz Indonezije je ulje broj jedan kada se radi o zaštiti od insekata. Dobija se destilacijom na vodenoj pari nadzemnih delova biljke poznate kao Cymbopogon winterianus. Zahvaljujući svežoj i toploj aromi, uobičajeni je sastojak parfema i kozmetičkih proizvoda, a od davnina se koristi u svećama, mirisnim štapićima, sprejevima, losionima i drugim proizvodima za kampovanje i aktivnosti na otvorenom.

Upotreba ulja od citronele u razne svrhe čini ga izvrsnim izborom za vaš dom i kućnu negu, jer osveživa i unutrašnje i otvorene prostore.

Ulje citronele je odličan antiseptik, deluje antimikrobno, protivupalno i umirujuće na kožu čineći je zdravom i sjajnom. Poseduje izraženo fungicidno i insekticidno dejstvo. Miris citronele deluje osvežavajuće i okrepljujuće kod umora. Na emocionalnom i energetskom nivou citronela umiruje i pročišćava. U aromaterapiji se koristi da ublaži i rastera negativne emocije.

M A G N E Z I J U M   H L O R I D

Prirodni magnezijum hlorid (MgCl2) je na Istoku poznat kao nigari. Uvezen iz Japana, gde se proizvodi isparavanjem morske vode, magnezijum hlorid održava kožu blistavom, ublažava znake starenja, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću što brzo prodire kroz kožu u žlezde, limfni sistem i krvotok.

G L I C E R I N   I   V O D A

Glicerin biljnog porekla u kombinaciji sa destilovanom vodom vlaži kožu i štiti je od spoljnjih uticaja, čineći je neverovatno glatkom i mekom.

Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od izvora svetlosti i toplote.
Bezbedno za ljudsko zdravlje i zdravlje životinja.