Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ CITRONELA SPREJ
PROTIV KOMARACA 100ml

CITRONELA SPREJ
PROTIV KOMARACA 100ml

CITRONELA SPREJ <br> PROTIV KOMARACA 100ml

Facebook

CENA: 380.00 din

MAGNEZIJUM HLORID SPREJ SA CITRONELOM Osvežavajući sprej citrusnog mirisa za zaštitu od komaraca i insekata. Sprej koji odbija veliki broj insekata, a pre svega komarce. Ne sadrži alkohol, pogodan za decu.

Dejstvo: rasteruje komarce i druge insekte ublažava neprijatnost kod ujeda insekata deluje antiseptično i antimikrobno deluje protivupalno i umirujuće ubrzava zarastanje rana 

 C I T R O N E L A 

Eterično ulje citronele iz Indonezije je ulje broj jedan kada se radi o zaštiti od insekata. Dobija se destilacijom na vodenoj pari nadzemnih delova biljke poznate kao Cymbopogon winterianus. Zahvaljujući svežoj i toploj aromi, uobičajeni je sastojak parfema i kozmetičkih proizvoda, a od davnina se koristi u svećama, mirisnim štapićima, sprejevima, losionima i drugim proizvodima za kampovanje i aktivnosti na otvorenom. Upotreba ulja od citronele u razne svrhe čini ga izvrsnim izborom za vaš dom i kućnu negu, jer osveživa i unutrašnje i otvorene prostore. Ulje citronele je odličan antiseptik, deluje antimikrobno, protivupalno i umirujuće na kožu čineći je zdravom i sjajnom. Poseduje izraženo fungicidno i insekticidno dejstvo. Miris citronele deluje osvežavajuće i okrepljujuće kod umora. Na emocionalnom i energetskom nivou citronela umiruje i pročišćava. U aromaterapiji se koristi da ublaži i rastera negativne emocije. 

M A G N E Z I J U M   H L O R I D

Prirodni magnezijum hlorid (MgCl2) je na Istoku poznat kao nigari. Uvezen iz Japana, gde se proizvodi isparavanjem morske vode, magnezijum hlorid održava kožu blistavom, ublažava znake starenja, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću što brzo prodire kroz kožu u žlezde, limfni sistem i krvotok. 

G L I C E R I N   I   V O D A 

Glicerin biljnog porekla u kombinaciji sa destilovanom vodom vlaži kožu i štiti je od spoljnjih uticaja, čineći je neverovatno glatkom i mekom.

Cela paleta naših prirodnih sprejeva za različite namene napravljena je sa pažnjom na bazi magnezijuma prirodnog porekla i esencijalnih ulja bez konzervansa, aditiva i veštačkih sastojaka.

Vodeći računa da svi sastojci budu veoma kvalitetni i neškodljivi izbegavali smo upotrebu sredstava koji se uobičajeno koriste u kozmetici. Mnoga kozmetička sredstava u svom sastavu imaju konzervanse i aditive kako bi im se produžio rok upotrebe ili postigla željena tekstura, boja ili gustina.

Jedan takav primer je konzervans paraben koji se najčešće dodaje kozmetičkim proizvodima da bi se sprečio i usporio razvoj mikroorganizama, medjutim neka istraživanja pokazuju da mogu imati štetna dejstva jer se akumuliraju u telu i mogu negativo da utiču na reproduktivne hormone i povećanje rizika od pojave malignog melanona (raka kože) i drugih malignih oboljenja zbog stimulacije estrogena i antagonističkog dejstva na muške hormone.

Hormonski disbalans i endokrine promene (koliko su samo prisutni problemi sa policističnim jajnicima kod mladih devojaka) su posaban razlog za oprez kad su pitanju mala deca koja imaju nedovoljno razvijen imuni sistem i veliku propustljivost kože do svoje treće godine. 


Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2) prirodnog porekla eterično ulje citronele prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda

Promućkati pre upotrebe. Poprskati izložene delove kože pred izlazak na otvoreno, pred spavanje ili u svakoj prilici u kojoj ste izloženi komarcima ili drugim insektima. Voditi računa da se ne udiše direktno i da ne dodje u kontakt sa očima. Za decu mladju od 12 godina sprej raspršiti po odeći, a za bebe je dovoljno da se komad prirodne tkanine poprska sprejem i postavi u blizini bebe. Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od izvora svetlosti i toplote. Bezbedno za ljudsko zdravlje i zdravlje životinja.

Tagovi

magnezijum hlorid sprejevi nigari proizvodi za odmor i relaksaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS